FASHION, LOOKS

3 IT BAGS VAN 2016 OM JEZELF MEE TE BELONEN

It bags van 2016

Promotie gekregen? Een bepaald doel gehaald? Gewoon ontzettend gelukkig en vind je dat je eens iets extra’s verdient? Soms is het heerlijk om jezelf te belonen met een walgelijk duur cadeau. Het mooiste is om dan iets te kiezen wat je leven lang meegaat en wat je altijd zal herinneren aan dat bepaalde moment, iets om met trots op terug te kijken. Wat leent zich daar nu beter voor dan een (misschien wel je eerste!) designer tas? We helpen je alvast op weg door de drie hotste en mooiste tassen van het moment te selecteren voor je, de zognaamde It bags van 2016. Mét inspirerende streetstyle looks om een idee te krijgen hoe je ze kunt dragen.

Chloé Faye

 photo tas01_zpszibzkccl.png
Bijna alle Chloé tassen zijn momenteel ontzettend gewild, maar de Faye springt er toch wel uit. Een bijzonder mooie, klassieke tas die jou zonder moeite een zakelijke, stijlvolle uitstraling geeft maar verre van saai en stijf is. Ongetwijfeld een investering in een klassieker, die je je hele leven zult blijven dragen. Kosten? Tussen de €1,350 en €1,850.

 photo tas05_zpsmxwoebsj.png

Gucci Dionysus

 photo tas04_zpsprsdozlw.png
Een ander model dat we dit seizoen opvallend vaak spotten aan de arm van zij die er toe doen, is de Dionysus van Gucci. Lekker retro met all-over logo print, iets wat dit jaar helemaal terug komt óf mooi klassiek in een effen kleur. Gemiddeld betaal je tussen de €1500 en €2500 voor een Gucci Dionysus, afhankelijk van de grootte.

 photo tas06_zpsugqgmb1b.png

Louis Vuitton Twist Lock

 photo tas03_zpssoucparf.png
Louis Vuitton is naast Chanel uiteraard een klassieker in de wereld van designer tassen. Waar je hun tassen waarschijnlijk van kent zijn de veelvuldig nagemaakte logo-tassen, en alhoewel deze dit jaar wel een comeback maken dankzij de logotrend, hebben ze momenteel een ander pareltje die we je niet wilden onthouden. De Louis Vuitton Twist Lock is de nieuwe klassieker en is heeft een waanzinnig classy maar tegelijkertijd stoere uitstraling met street credit. Het is maar net hoe je kiest om hem te dragen. Dat maakt de tas uitermate geschikt om zowel bij je office outfits te dragen als ook je meer casual looks in het weekend. Ook voor deze tas betaal je rond de €2250.

 photo tas02_zpsxzqxjbvr.png

Beloon jij jezelf weleens met een (belachelijk duur) cadeau? En wat is jouw favoriet van de it bags van 2016?

Photo credits: Pinterest.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *