LIFESTYLE, OFF-DUTY

3 manieren om te relaxen op zondag

manieren-relaxen-op-zondag2

We hebben het er al eens eerder over gehad; hoe belangrijk het is om in je weekenden ook tijd om te relaxen in te plannen. Het is soms verleidelijk om je weekend bomvol te plannen met afspraken; nieuwe lunchtentjes proberen, ‘s avonds drankjes doen met vrienden, een familiebezoek tussendoor… Het lijkt sowieso de norm te zijn om drukbezette weekenden te hebben. Alsof dat definieert dat je succesvol bent. Terwijl dat helemaal niet goed is voor je. Succesvolle vrouwen plannen in hun weekend juist ook tijd om te relaxen.

Die tijd om te relaxen helpt je namelijk om jezelf op te laden voor weer een nieuwe werkweek. De manieren om te ontspannen hieronder zijn dan wel (heerlijk) ouderwets, het zijn wél de beste manieren om perfect ontspannen aan een nieuwe week te beginnen morgen!

Maak een wandeling

En dan het liefst door het bos! Telefoon op stil en wandelen maar. Een mooie bijkomstigheid is dat je je rondje sportschool vervolgens best een keer kunt overslaan aankomende week. De frisse buitenlucht en beweging zorgen ervoor dat je je eens stuk frisser voelt en een voldaan gevoel overhoudt aan de dag. Bovendien is buitenlucht en beweging natuurlijk sowieso goed voor je!

Ga lekker in bad

Laat tegen het einde van de middag of in de avond een bad vollopen en ga er heerlijk in relaxen. Pak er een boek bij of een film en kies voor een super lekker ruikend badschuim. Lavendel helpt je nóg meer te ontspannen. Daarna lekker in de bodylotion en je zult zien dat je een heerlijke nacht slaap hebt!

Lees een boek

Laat je eens niet non-stop afleiden door je telefoon en leg hem aan de kant. Laat ook de tv en je laptop uit en verlies je eens lekker ouderwets in een goed boek. Je zult merken dat het je veel meer een gevoel van ontspanning geeft dan wéér voor een scherm te zitten. Hoe stom het ook klinkt, je zult je een stúk meer ontspannen en voldaan voelen aan het eind van de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *