ONDERNEMENDE GIRLBOSS, WORKING GIRL

3 Online marketing cursussen om dit weekend mee te beginnen

Online marketing cursussen

Online marketing is niet iets waar je nog omheen kunt. Zelfs wanneer je niet in marketing werkt, kan het geen kwaad om van bepaalde aspecten wat meer af te weten. Het onderhouden van een website of promoten van bepaalde diensten of producten kan immers in veel meer functies van pas komen en ook vooral wanneer je een eigen (side) business wilt beginnen! Keep on learning, girls!

Codecademy

Op Codecademy leren ze je alles over coderen: HTML, CSS en Javascript; een beetje basiskennis voor de taal die de basis vormt voor een belangrijk en gróót deel van de moderne maatschappij, namelijk internet en websites, kan zeker geen kwaad. Met de cursussen die je kunt volgen op Codecademy kun je zoveel leren als je zelf wilt over het programmeren van website. Van alleen beter begrijpen hoe ze in elkaar zitten, ze kunnen lezen en kleine aanpassingen te kunnen doen tot aan het zelf bouwen van een website: je leert het hier. We schreven niet voor niets dat coderen dé skill is die jij moet leren in 2016!

Internet Marketing Universiteit

Ah, klinkt dat niet precies als wat we nodig hebben?! Je vindt hier alles wat je wilt weten over online marketing: blogs over actuele ontwikkelingen maar ook heel regelmatig een online seminar over specifieke aspecten van online marketing. Voornamelijk hun video’s zijn ook heel leerzaam wanneer je jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van digital marketing!

Google

Van niemand kun je het beter leren van van Google, zou je toch zeggen. Dé zoekmachine die een groot gedeelte van het succes van online marketing in de hand heeft: immers zij bepalen hoe de algoritmes eruit komen te zien en beheren daarmee een groot gedeelte van de invloed van SEO en SEA marketing. Google biedt trainingen aan waarmee je een certificaat kunt behalen voor bijvoorbeeld Google Analytics en Google Adwords. Heel nuttig en het staat ook nog eens goed op je CV. Je kunt aan je manager vragen of je deze certificaten namens het bedrijf mag halen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *