WORKING GIRL

5 ONMISBARE APPS IN HET DRUKBEZETTE LEVEN VAN EEN GIRLBOSS

Apps
Erger jij je ook weleens aan hoe vaak per dag je je telefoon pakt terwijl je daar eigenlijk helemaal geen tijd voor hebt? Dat je eindeloos door Facebook scrollt en daarna denkt: Ben ik hier nu echt beter van geworden? Een dagelijks probleem voor elke #girlboss denken wij, maar aangezien je telefoon thuis laten geen optie is delen we vandaag onze 5 favoriete apps die je kunnen helpen de rest van je dag efficiënter en effectiever te zijn! Wat zijn jouw favoriete apps?

Fabulous
Fabulous hebben we pas net ontdekt, maar is ideaal voor het zetten van doelen en deze – eindelijk echt – te bereiken. Je kiest één van de ‘journeys’, bijvoorbeeld ‘meer focus en concentratie’ of ‘meer energie’ en de app helpt je vervolgens analyseren welke baby steps jou gaan helpen dit doel dagelijks te bereiken. Bijvoorbeeld door de vraag ‘welk ochtendritueel geeft jouw dag een kickstart?’. Dit kan dan weer het maken van een to do lijst voor die dag zijn, of misschien is het wel rustig het ochtendnieuws kijken met een kop koffie. Etcetera. Anyway, zo helpt de app jou dagelijks de dag door terwijl je er het meeste uit haalt!

Google Keep
Oke, zijn alle Google apps niet onmisbaar? Ik kom bijvoorbeeld de hoek van de straat nog nauwelijks om zonder Google Maps, haha. Maar daarnaast is Google Keep toch ook wel echt een grote favoriet. Maak notities, lijstjes waar je ook kunt afstrepen, een voice opname als je ergens snel aan denkt maar geen tijd hebt om het op te schrijven (ik doe bijvoorbeeld tijdens het hardlopen altijd de beste ideeën op) en ook foto’s kun je erin maken en opslaan, bijvoorbeeld van een geschreven to do lijstje of een bepaalde tekst of winkel die je nog wilt opzoeken. Daarnaast kun je ook gezamenlijke lijstjes maken met je vriend of huisgenoot voor bijvoorbeeld de boodschappen of films die jullie samen nog willen kijken!

Doodle
Wie kent ‘m niet? Life saving wanneer je met een groep iets wilt plannen, want NIEMAND kan ooit op hetzelfde moment (why?!). In Doodle vult iedereen de tijdstippen/data in dat hij echt niet kan en dan komt de app met een suggestie voor het meest geschikte moment voor jullie afspraak.

Khan Academy
Zit je vaak (lang) in de trein naar je werk of stage? Doe iets nuttigs met je tijd en open Khan Academy eens! Via deze gratis app kun je nieuwe skills leren of skills die je al hebt verbeteren. Je kunt er serieus alles leren! Van filmpjes over entrepreneurship, natuurkunde en geschiedenis tot voorbereidingen op toetsen zoals de GMAT en TED talks. Love it, you smartass!

Calm
If all else fails of wanneer je gewoon even behoefte hebt aan een momentje om tot jezelf te komen, open dan deze app. Calm is een soort privé yoga leraar die je in zo’n heerlijk rustgevende stem vertelt dat je diep in en uit moet ademen, rechtop moet zitten, en bewust moet zijn van het moment. Afijn, you know the drill.

Volg Girl Almighty met Bloglovin

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *