FASHION, LOOKS

9 TO 5 CHIC: 20x LICHTE OUTFITS VOOR KANTOOR

witte outfit

Wanneer je in de zomer niet kunt kiezen voor shorts en lekker luchtige strandjurkjes -je moet immers enigszins toonbaar zijn op kantoor- is er gelukkig altijd nog de witte- en lichtgekleurde kleding. Ookal draag je een lange broek; wanneer deze wit is zul je je altijd lekker zomers voelen. Wanneer je ook nog eens kiest voor luchtige stoffen zul je haast je korte jurkjes niet meer missen!

Hoe draag je de all-white look?

– Een compleet witte outfit kan heel stijlvol zijn, maar kan ook flets of ordinair worden. Kies je accessoires daarom zorgvuldig (kies liever niet voor óók witte tas en schoenen) en pas op met gouden details.
– Je kunt al het wit ‘breken’ door zandkleuren en camelkleuren toe te voegen aan je look. Ook heel zomers en het geeft net wat meer ‘diepte’ aan je outfit dan enkel wit.
– Lichtroze en lichtblauw staat altijd mooi en fris bij wit.
– Maak gebruik van verschillende stoffen en texturen in je outfit. Bijvoorbeeld: een leren broek en gebreide top zien er samen veel mooier uit dan looks die uit dezelfde materialen bestaan.
– Offwhite is vaak een wat meer ‘classy’ kleur dan spierwit. Het ligt aan je huid- en haarkleur wat bij jou het mooiste is. Kijk kritisch in de spiegel van de paskamer of laat een verkoopster je hierover adviseren.
– Een gekleurde accesoire (sjaal, schoenen, tas, lipstick, oorbellen…) of bijvoorbeeld een jasje maken de all-white look wat speelser.

 photo licht1_zps8mckszdt.jpg
 photo licht3_zps12mp06bm.jpg
 photo licht4_zpslnfdcn5e.jpg
 photo licht2_zpsu9pyorun.jpg
 photo licht5_zpsawzagztz.jpg

Wat is jouw favoriete look?

Lees ook: ideeën voor een zomerse kantooroutfit.

Photo credits: Glamradar, Memorandum, Kayture, Negin Mirsalehi, Valerie Brems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *