FASHION, LOOKS

9 TO 5 CHIC: 3x YOUTUBE OFFICE OUTFITS

office style

In plaats van foto’s hebben we vandaag 3 inspirerende filmpjes met office looks voor jullie. Laat je inspireren door de onderstaande meiden en kies een stijl die bij jou en jouw werk past! Vervolgens rennen naar de Zara, Vanilia, Ganni of iets soortgelijks om in te slaan en de komende tijd ben jij weer het meest stijlvolle meisje op kantoor!


Een kort filmpje van Zalando met twee geweldige looks. Je kunt de culotte, het jasje, de coltrui en de kokerrok wisselen voor heel veel verschillende varianten, kleuren en prints en het zal altijd werken: de formule is waar het om draait.


Ik ben dol op Net-a-Porter filmpjes. En ookal is hun kleding voor de meesten van ons vooralsnog vrij onbetaalbaar: het is wel een geweldige bron van inspiratie. Vergelijkbare items vind je vervolgens bij bijvoorbeeld Zara, Ganni en Vanilia!

In het bovenstaande filmpje laten Wendy en Jean 6 perfecte outfits zien om naar je werk te dragen. Tevens stylen laten ze ook zien hoe je elk key-item uit de look óók in je casual outfits kunt verwerken. Zo kun je je werkgarderobe dus ook in het weekend dragen! Makes it even more fun!

Klik hier voor meer office outfit inspiratie en hoe je binnen no-time het meest stijlvolle meisje van kantoor wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *