FASHION, LOOKS

Wat draag je naar het kerstfeest van je werk?

Hè, ben je er net uit wat je gaat dragen tijdens de feestdagen, besef je je dat je nog niets hebt voor het feest van je werk. En ja, dan is je diep uitgesneden fluwelen jurkje, die met de blote rug, of goudkleurige jurkje toch ineens iets minder geschikt. Maar wat dan wel? Wij helpen je op weg om een verpletterende indruk te maken tijdens het kerstfeest van je werk, zonder dat je overdressed bent/

Het ene bedrijf is natuurlijk niet te vergelijken met het andere bedrijf. Werken er vooral jonge mensen? Dan kun je best een beetje uitpakken en is je outfit waarschijnlijk niet snel ‘ongepast’, werk je echter voor een wat kleiner of conservatiever bedrijf, dan is de kans aanwezig dat je collega’s ‘gewoon iets nets’ aantrekken wat niet per sé enorm feestelijk is. Wanneer je dan aankomt met je korte glitterjurkje voel je je misschien een beetje ongemakkelijk, maar het betekent niet dat jij óók maar suf voor de dag moet komen!

De informele borrel

Organiseert jouw bedrijf vlak voor kerst een soort van ge-upgrade vrijdagmiddagborrel? Dan wil je een middenweg vinden tussen feestelijk en een outfit die je die dag ook gewoon naar je werk aan kunt.

Outfit kerstfeest werk

Een jurkje dat je normaal gesproken ook prima naar je werk kunt dragen, maar dat je simpel kunt ‘updressen’ met een paar feestelijke hakken en accessoires. Deze schoenen van Zara zijn echt perfect daarvoor en kunnen na de feestdagen weer gewoon onder een jeans! (Jurk, faux fur, schoenen, oorbellen, tas)

Outfit kerst feest werk

Een playsuit staat ook enorm schattig en is feestelijk maar redelijk casual tegelijkertijd. Combineer hem met een paar feestelijke laarsjes en doe ‘s avonds een knallende kleur lipstick op. De perfecte balans voor een low key borrel op je werk! (Playsuit, Schoenen, Tas, oorbellen.)

Party girls

Geeft het bedrijf waar je werkt echt een groots feest? Dan mag je natuurlijk wel wat meer uitpakken! Ga voor een toffe playsuit, een mooi pak of voor een feestelijk jurkje. Vermijd te kort en te diepe decolleté’s, daarbuiten kun je voor bijna alles gaan!

Outfit kerst feest werk

Bijvoorbeeld voor dit prachtige jurkje, dat je iets minder bloot maakt door er een blousje onder te dragen. Dat is bovendien een mega-trend dit jaar, dus ook nog eens super fashionable. Een jurkje als deze heeft weinig extra’s nodig, dus kies je gewoon een paar mooie accesoires die de aandacht niet teveel afleiden van de outfit, and you’re ready to party! (Jurk, top, schoenen, oorbellen, armband)

Outfit kerst feest werk

Een jumpsuit kan ook enorm feestelijk staan, zeker wanneer je ‘m goed combineert. Een stel goede hakken en mooie make-up maakt het geheel al gauw tot een echte bombshell look. (Jumpsuit, schoenen, tas, oorbellen, lipstick)

Weet jij al wat je aan doet naar het feest van je werk?

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *