ABOUT

In een online landschap vol met snelle ‘snacks’, een overload aan ‘Is Hij de Ware’-lijstjes en posts over make-up en kleding is Girl Almighty er voor de ambitieuze jonge vrouw. De vrouw die ook dol is op lijstjes, unicorn quotes, kattenplaatjes en hondenfilmpjes maar bovenal soms ook eens behoefte heeft aan wat diepgang en goed advies. Een plek waar ze haar tribe van jonge, succesvolle vrouwen met grote ambities en interesses om hulp kan vragen wat betreft de prangende vragen des levens: hoe ontwikkel je je inner #girlboss?

Die Chanel tas in haar kast, daar heeft ze keihard voor gewerkt en als beloning voor het behalen van één van haar doelen voor zichzelf gekocht. Ze paradeert bij voorkeur op 10 cm hoge hakken over de kantoorvloer, of draagt sneakers onder haar pak. Maar bovenal heeft ze een enorme dosis girlpower, humor en doorzettingsvermogen waarmee ze haar gehele girlsquad en iedereen om haar heen inspireert.

Op Girl Almighty kan zij connecten met deze ambitieuze kant van zichzelf en ontmoet ze meisjes en vrouwen met dezelfde mindset. Want: “Behind every succesful woman, is a tribe of other women who have her back.” En zo is het maar net.

 photo girl almighty_zps9lwgxeng.png

Marle Reimert

Founder & Executive Editor

Na verschillende kleine eigen onderneminkjes en de nodige
werkervaring in de Nederlandse beauty-industrie viel het Marle
telkens op dat wanneer ze zocht naar carrièregerichte artikelen je
vrijwel altijd uitkomt op boring websites. Met Girl Almighty hoopt
ze jonge, ambitieuze vrouwen te inspireren het beste uit zichzelf te
halen en daarbij iets meer diepgang te bieden dan een website over
pink unicorns.

Volg Marle op Instagram

kirsten

Kirsten Hoornstra

Contributor

In een wereld waarin alles digitaal is (en nog meer wordt!) is het een uitdaging om
op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. IT saai en duf? Niet als het aan Kirsten
ligt (KRIS voor jullie)! Met haar bijdrage aan GirlAlmighty wil ze digital toegankelijk maken en
jonge ambitieuze vrouwen inspireren om zichzelf te blijven ontwikkelen (#code/w/kris).

Volg Kirsten op Instagram

contributor-marlieke

Marlieke van Schalkwijk

Contributor

‘Zelluf doen’, waren volgens mijn ouders m’n eerste woordjes. Als twintiger weet ik (gelukkig) inmiddels wel beter: samen kun je veel meer! Maar die drang om zelf dingen uit te vogelen, om vooral niet alles aan te nemen wat er gezegd wordt en lekker eigenwijs te zijn, die gaat er nooit meer uit. Dankzij inspirerende sites als Girl Almighty krijg ik de tips die ik nodig heb om me te ontwikkelen zoals ik dat wil. En hoe leuk is het dat ik daar nu ook aan bij mag dragen? Ik houd van schrijven, gezelligheid en wil voor Girl Almighty vooral ‘saaie’ onderwerpen zoals politiek en maatschappij leuk maken.

Volg Marlieke op Instagram