AFGESTUDEERD; EN NU?!

Afgestudeerd en nu

Afgestudeerd, en nu?! Er komt veel op je af en waarschijnlijk kun je alle tips van de wereld gebruiken om het gevoel te hebben dat je er een beetje klaar voor bent. Klaar voor het echte leven… Welke baan past bij je? Wat voor kleding moet je aan op je sollicitatiegesprek? Je hebt al genoeg om zelf over na te denken, laat staan dat je je hier ook nog druk over wilt maken. Met behulp van onze tips rondom ‘afgestudeerd, en nu?!’ ga je hard op weg om een echte girlboss te worden!

Afgestudeerd en nu een baan zoeken

Girl Almighty is hét platform waar je dagelijks artikelen vindt voor jonge, ambitieuze vrouwen netals jij. Ze staan aan het begin van hun carrière en komen allemaal dezelfde problemen en vraagstukken tegen: hoe ga je om met een lastige manager? Wanneer is het tijd voor de volgende stap? Hoe sleep ik die baan überhaupt binnen? Kortom, je kunt alle tips gebruiken voordat je de paniekerige vraag ‘afgestudeerd en nu?!’ stelt! Als ambitieus meisje is dit het platform voor je dagelijkse dosis girl power, tips voor outfits die wél office appropriate zijn maar waarin je je geen saaie, oude bes voelt en veel meer.

Afgestudeerd en nu: must-read artikelen

Zo heb je misschien iets aan het artikel over de ‘do’s en don’ts op je eerste werkdag’ of onze artikelen over solliciteren, en het vast herkenbare artikel over ‘het zwarte gat dat afgestudeerd zijn heet’! Alle tips om jouw paniekmomentje Afgestudeerd en nu om te laten slaan in het succes van een echte girlboss!

Afgestudeerd en nuAfgestudeerd en nu