BEAUTY, LOOKS

Dit zijn de must-have beauty producten van deze zomer

Ook al draag je in de zomer misschien weinig make-up – een kleine tint doet immers al wonderen voor je gezicht, er zijn een aantal dingen waar je niet omheen kunt (en ook niet wilt, overigens). Een heerlijk parfum waarvan de geur je jaren later nog terug zal brengen naar die ene speciale avond, een lipgloss die je op elke zwoele zomeravond vergezeld naar het terras, het haarmasker dat je door de zon beschadigde lokken weer doet opleven en natuurlijk een oude, vertrouwde zonnebrand met minstens factor 20. Want verbranden, dat is zó vorig decennium. 

Must have beauty producten zomer

Een stralende glow op je gezicht

Hét beautyproduct waar iedereen het over heeft dit seizoen moet toch wel echt de Clinique Fresh Pressed Vitamin C booster zijn. Iedereen die ik spreek is er laaiend enthousiast over: het zou doffe huidjes weer laten stralen, brengt leven in het gezicht en herstelt plekjes en onzuiverheden. Een kuurtje van 7 dagen en jij gaat als een stralende godin de zomer door. Zeker het proberen waard!

Vitamin C Booster van Clinique koop je hier via Douglas.nl

Must have beauty producten zomer

De geur van de zon

Alien zelf is natuurlijk een moderne geurklassieker en, toegegeven, niet ieders favoriet. Vind je hem echter wel heerlijk? Dan moet je zeker de lichtere, super zomerse versie Alien Extraordinaire eens proberen. Een geur die werkelijk waar naar de zomer ruikt: fris maar absoluut met de karakteristieke Alien-noten, de zon gevangen in een flesje. Hij was in Nederland binnen een paar weken uitverkocht (want: limited edition), waardoor ik hem noodgedwongen en super blij bemachtigde op Heathrow in Londen. Hij is momenteel gelukkig weer volop te koop, so you don’t need to miss out. 

Je koopt Alien Etraordinaire van Mugler hier op Bol.com

Must have beauty producten zomer

Zonnen met nog minder schade

Goed, zonnen zonder – of in ieder geval met minder – schade doe je natuurlijk door zonnebrandcrème te gebruiken. Maar sta je er wel eens bij stil wat het betekent voor het milieu wanneer jij telkens met een verse laag UV-filter een duik neemt in dat kristalheldere zeewater? Juist, ja. Die chemicaliën komen in het zeewater terecht, en dat betekent niet per sé heel veel goeds. Biotherm spingt er handig op in en heeft deze zomer een zonnebrandcrème op de markt gebracht die dit moet tegengaan. Hun Waterlover Sun Milk heeft namelijk een beperkte impact op het zeewater. Dat is de moeite en de investering waard, vinden wij.

Must have beauty producten zomer

De nieuwe spray van Lancaster is wat ons betreft ook een must have deze zomer. Want zeg eens eerlijk; op de dagen dat je toch graag make-up op wilt is zonnebrand gebruiken op je gezicht gewoon niet ideaal. Je make-up loopt uit of je werkt het gedurende de dag niet bij – en dat moet natuurlijk wel want de gemiddelde zonnebrandcrème is na een paar uur toch echt zijn werking verloren en verdwenen van je huid. Geen stress, Lancaster heeft een spray met UV-filter die je gewoon over je make-up heen kunt sprayen. Nu heb je dus echt geen excuus meer om de kwetsbare huid van je gezicht grotendeels onbeschermd te laten. Veel huidkanker begint immers in het gezicht, en bovendien willen we over een paar jaar natuurlijk een kop vol rimpels zoveel mogelijk voorkomen. Inslaan dus.

De nieuwe spray van Lancaster bestel je hier op Bol.com, de spray van Biotherm koop je via Ici Paris XL.

Must have beauty producten zomer

Bronze goddess

Dan de bronzer waar heel de beautywereld voor in katzwijm valt dit seizoen; Hoola van Benefit. Een fantastische naam, fantastische verpakking (we zijn niet anders van ze gewend) en één die z’n werk gewoon meer dan prima doet. Natuurlijk heb je in de zomer weinig zin in een dikke laag foundation, maar de natuur een handje helpen is soms wél heel fijn. De gezonde frisse glow van je vitamine C Clinique kuurtje maak je af met een heerlijk subtiele bronzen glow met behulp van Benefit.

Hoola bestel je hier op Douglas.nl

Je favoriete mascara (al dan niet waterproof) en een fijne lipgloss of -stick erbij en dan ga jij meer dan stralend deze zomer door. En het belooft een warme te worden, dus tijd om weer eens lekker uit te pakken!

Geniet van de zomer, ladies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *