LIFESTYLE

16 meest gelezen artikelen van 2016

Ah, het lijstjes-moment is weer daar. Reflecteren op het afgelopen jaar door middel van favorieten-lijstjes vind ik ieder jaar haast nog leuker dan het aftellen voor het nieuwe jaar zelf. In 2016 begon ik met Girl Almighty, nadat ik gestopt was met mijn baan als beauty marketeer bij L’Oréal.

Een plek waar andere ambitieuze meisjes de informatie en inspiratie kunnen vinden die ik zelf soms mis, geschreven op een manier die bij ons vrouwen past. Ontelbaar veel mijlpalen heb ik al bereikt dit jaar, waarop ik enorm trots ben, maar vooral ook blij. Blij omdat jullie het blijkbaar ook fijn vinden om elkaar te inspireren en gezamenlijk te gáán en knallen voor onze doelen. In 2017 hoop ik dat we dat alleen nog maar meer zullen doen, want onthoud: “Behind every succesful woman, there’s a tribe of other women who hold her back!” Goed, genoeg gepraat. Hieronder vind je een lijstje met de artikelen die jullie het meest gelezen hebben in het afgelopen jaar!

16. 3 Online marketing cursussen om het weekend goed te beginnen

We hebben het het afgelopen jaar veel gehad over investeren in jezelf, en een cursus of training volgen over een onderwerp waarvan je nog niet zoveel weet is een geweldige manier om dat te doen. Online marketing is daarvan een goed voorbeeld; het komt weinig aan bod tijdens de meeste studies, maar nuttig voor heel veel banen binnen het bedrijfsleven!

Uitdagingen om deze maand met jezelf aan te gaan

15. Cadeautips voor de man in je leven


Ah, haha, dit blijft voor ons allemaal toch een terugkerende struggle! Cadeaus vinden voor mannen… Die van mij vielen dit jaar in ieder geval in de smaak, gelukkig, en mijn vriend heeft zélfs het halve lijstje uit dit artikel direct getransporteerd naar zijn eigen verlanglijstje, dus ik denk dat we hier even mee vooruit kunnen, meiden!


14. Onze favoriete winkels voor business outfits


Het blijft een uitdaging om outfits te vinden die stijlvol en gepast zijn voor de kantoorvloer maar tegelijkertijd fashionable zijn en jou mooi staan. Dit lijstje met onze favoriete winkels om business outfits te shoppen viel waarschijnlijk daarom zo bij jullie in de smaak!

Tips schrijven perfecte sollicitatiebrief

13. Waarom recruiters niet geïnteresseerd zijn in wat jij ‘leuk’ vindt


Ja, echt. Houd maar op met dat woord ‘leuk’, daarmee ga je het verschil echt niet maken, laat staan die felbegeerde baan binnenslepen.


12. Het is oké om als twintiger geen flauw idee te hebben wat je wilt


Tja, waar men vroeger massaal een midlife crisis kreeg, hebben wij millennials vaak al last van een quarter life crisis. In onze twenties, inderdaad. Nog nooit zijn er zoveel jonge mensen bij psychologen terecht gekomen met een burn-out of keuzestress rondom belangrijke levensvragen. Wat willen we nu écht?!


11. Wat draag je naar een sollicitatiegesprek?


We have your back! Nooit meer stress over je sollicitatie outfit!

Bullet journal

10. De nieuwste planning hype: Bullet Journal


Een simpele agenda is ouderwets, zo bleek afgelopen jaar. De nieuwste hype in planning is het bullet journal, en het is zowel prachtig als fascinerend! (En een hoop werk…)

Haal het maximale uit je twintiger jaren

9. 5 Stappen om jezelf als merk neer te zetten


Steeds meer mensen denken heel bewust na over hoe zij zichzelf positioneren, en dat is heel goed! Jij bent je belangrijkste marketing instrument en alleen jij kunt jezelf succesvol maken!


8. Do’s & don’ts na het zien van Office Christmas Party


Een nieuwe klassieker onder de kerstfilms! En we leerden er vooral een hoop ‘don’ts’ van, haha.


7. Instagram tips van Chiara Ferragni


Ah, wie wil er niet leren van de Instagram koningin en top-blogger Chiara Ferragni? Ik was net zo enthouasiast toen ik haar tips las als jullie!

janni deler en jon olsson

6. Inspirerend koppel: Janni Delér & Jon Olsson


Net als ik vinden jullie het blijkbaar ook heerlijk om je te laten inspireren door andere succesvolle mensen. Persoonlijk vind ik de vlogs van Janni en Jon mega inspirerend om zelf nóg harder te werken om mijn doelen te bereiken! Een echte aanrader dus!


5. Tips voor het versturen van een video sollicitatie


2016 Was tevens het jaar waarin de video sollicitatie nog meer zijn opkomst maakte. Zelf heb ik er ook één verstuurd en ik deelde mijn ervaringen en tips met jullie.

Streetstyle office inspiratie

4. Dé fout die millennials maken op hun C.V.


Een fout die we blijkbaar allemaal maken tijdens onze sollicitaties? Zonde! Handig om dus weer eventjes met je neus op de feiten gedrukt te worden!


3. 10 dingen waar je 0 talent voor nodig hebt


Ja, het is waar. Niet voor alles heb je talent nodig, terwijl het je wél verder brengt in het leven. Deze 10 dingen kan iedereen doen om succesvoller te worden!

Doen eerste werkdag

2. Kantoor outfits filmpje


Nog meer inspiratie voor outfits om te dragen naar je werk! Dit keer in de vorm van een filmpje dat ik zelf opnam. Het kostte veel tijd en moeite, maar ik vond het zó leuk om te doen. Dat het uiteindelijk één van de best gelezen artikelen van het jaar is maakt het dus extra leuk voor mezelf!


1. Akkelyn werkt voor Procter & Gamble in Zwitserland


In dit artikel vertelde Akkelyn hoe het is om voor Procter & Gamble in Zwitserland te werken, zoals zij doet. Ze werkt in finance, is net begonnen aan haar carrière en dat met een vliegende start! Inspirerend en motiverend voor ons allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *