BOOK CLUB, LIFESTYLE, OFF-DUTY

MET DEZE APP LEES JE BOEKEN IN 20 MINUTEN

Blinkist

Leuk hoor, al die self help boeken die je inspireren om je leven radicaal om te gooien en voortaan extreem gelukkig te zijn. Is de ene hype over time management net geweest, heeft iedereen het over Big Magic, het nieuwe boek van Anna Nooshin en ‘The life changing magic of not giving a f**k’. Maar hoe vind je in godsnaam de tijd om al die essentiële levenslessen te lezen?! Is dat jou ook een raadsel? Dan is deze app misschien jouw life saver.

Met de app Blinkist lees je veel boeken als deze in ongeveer 20 minuten. In een aantal pagina’s staan namelijk de belangrijkste dingen genoemd. Een soort van power samenvatting, zou je kunnen zeggen. Hartstikke handig, want vaak genoeg bestaat zo’n boek voornamelijk uit heel veel herhaling. De belangrijkste lessen, die je direct op je eigen leven kunt toepassen, haal je er zo lekker snel en direct uit. Het enige jammere? Je kunt het maar 3 dagen gratis proberen en daarna moet je jaarlijks €50 betalen. Op zich niet gek veel wanneer je het vergelijkt met wat je kwijt zou zijn aan alle boeken los kopen in de boekhandel, maar je betaalt het natuurlijk wel voor samenvattingen, niet voor het gehele boek. Goed, die keuze is aan jou. Het is zonder twijfel wél de oplossing als jij net als wij houdt van dit soort boeken, er graag over mee praat en enkele dingen toepast op je eigen leven, maar – helaas – geen tijd hebt om dag na dag met een boek in het park te vertoeven.

En natuurlijk zijn er altijd nog onze levenslessen van powervrouwen en powerboeken, voor je wekelijkse inspiratie op dit gebied!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *