BOOK CLUB, LIFESTYLE, OFF-DUTY

BOEKEN OM NAAR UIT TE KIJKEN DEZE ZOMER

boeken zomer

Niets is lekkerder dan een goed boek, zeker nu de zomer er weer aan zit te komen en je misschien al een heerlijke vakantie hebt geboekt of veel dates met het park op de planning hebt staan. Ook voor de komende tijd komen er weer een aantal toppers uit, die we graag met jullie delen. Welke gaat er mee in jouw koffer?

Laat ons ook weten over welk boek je graag een review zou willen lezen!

 photo boek1_zps92w0ezkt.jpg

Grote kleine leugens – Liane Moriarty


Verschijningsdatum: 31 mei 2016
Wie ‘Het geheim van mijn man’ van Liane Moriarty gelezen heeft – New York Times bestseller – kan vast niet wachten tot haar nieuwe boek uitkomt. Dat was namelijk echt een pareltje in de categorie: net niet zo simpel als een chicklit maar leest wel heerlijk weg (ken je die categorie? ;)). Ook haar nieuwste boek is in de VS al op één binnengekomen, reden genoeg dus om hier naar uit te kijken!

“Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…”

Bestel hem alvast hier.

 photo boek3_zpsb9iwa46b.jpg

On Life – Anna Nooshin


Verschijningsdatum: 3 juni 2016

In Anna’s eerste boek, On Top, schreef ze vooral over haar levensloop en hoe ze van NSMBL één van de grootste websites van Nederland maakte. Lees hier ons artikel over wat je uit Anna’s boek kunt leren. In haar nieuwste boek gaat Anna in gesprek met de mensen die het dichtst bij haar staan. Op die manier maak je op een heel persoonlijke manier kennis met haar grootste inspiratiebronnen.

Eerlijk en authentiek als altijd laat Anna zien hoe ook jij je dromen waar kunt maken. Je wordt daarbij uitgedaagd om voor jezelf op te schrijven welke doelen je wilt bereiken en wat er op jouw bucketlist moet staan.

Reserveer hem alvast hier.
 photo boek2_zpsyrdtqdgj.jpg

Dochter vermist – Mikaela Bley


Verschijningsdatum: 7 juni 2016

Ze wordt ook wel de nieuwe Zweedse thriller-koningin genoemd, en na Zweedse thriller schrijvers als Stieg Larsson belooft dat nogal wat.

“Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen haar rugzakje wordt gevonden… Op een steenworp afstand, in het hoofdkwartier van televisiezender TV4, volgt misdaadverslaggever Ellen Tamm het nieuws over de verdwijningszaak met grote belangstelling. Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar Lycke. Met elk uur dat verstrijkt voelt ze zich machtelozer. Gefrustreerd door corrupte politieagenten, het vreemde gedrag van de gescheiden ouders van Lycke en de ontmoedigende opmerkingen van haar collega’s probeert ze haar eigen emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen. Echter, Lyckes verdwijning raakt haar persoonlijk, door een gebeurtenis in haar eigen leven. De zaak dwingt haar de confrontatie aan te gaan met haar verleden. De tijd dringt. Waar is Lycke?”

Reserveer hem alvast hier.

 photo boek4_zpsml4mdfil.jpg

Belgravia – Julian Fellowes


Verschijningsdatum: 30 mei 2016

Dit boek schijnt voor liefhebbers van de serie Downtown Abbey een absolute must-read te zijn.

“Op een steenworp afstand van Buckingham Palace, achter de deuren van Londens meest imposante huizen, hebben schandalen en intriges vrij spel. Op 15 juni 1815 organiseerde de hertogin van Richmond in Brussel een groots bal ter ere van de hertog van Wellington. Vlak na middernacht kwam onverwacht het bericht dat Napoleon de grens was overgestoken, waardoor Wellington zijn mannen op stel en sprong de oorlog in moest leiden. Veel officieren die op het slagveld omkwamen, droegen hun avondkleding nog. Belgravia begint op deze vooravond van de slag bij Waterloo. Genodigden op het legendarische bal zijn James en Anne Trenchard, die in de handel een fortuin hebben verdiend. Hun dochter Sophia maakt een onuitwisbare indruk op Edmund Bellasis, de zoon en erfgenaam van een prominente Britse familie. Maar tijdens het bal gebeurt er iets wat in ieders leven zijn sporen zal nalaten. En vijfentwintig jaar later, als de twee families neerstrijken in de nieuwe wijk Belgravia, heeft dit geheim nog steeds gevolgen. Achter de deuren van de imponerende huizen vormt zich een web van leugens en intriges…”

Bestel hem alvast hier.

 photo boek5_zpsrtz1ojnz.jpg

Op de tweesprong van moeten en willen – Elle Luna


Verschijningsdatum: 14 mei 2016

“Iedereen kent de vraag: hoe kom ik erachter wat mijn ware roeping is? En als ik die gevonden heb, hoe blijf ik daar dan trouw aan? Elle Luna bestempelt dit moment als de tweesprong van moeten en willen. ‘Moeten’ is dat wat we denken te moeten doen of wat anderen van ons verwachten. ‘Willen’ is dat waar we van dromen, dat waar ons hart ligt.

Elle Luna’s eigen zoektocht naar haar diepste verlangens inspireerde haar tot het schrijven van een online manifest dat in korte tijd duizenden reacties opriep. In Op de tweesprong van moeten en willen heeft Elle Luna haar ideeën verwerkt tot een prachtig vormgegeven, inspirerend (cadeau)boek, voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar ware passie of die voor een grote verandering in het leven staat.”

Bestel hem alvast hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *