FASHION, LOOKS

De business outfits van instagram it-girl Beige Renegade

Niets is fijner dan het ontdekken van een nieuwe instagrammer waarvan je alle outfits zó naar je werk zou kunnen dragen. Beige Renegade is zo’n account wat ik direct met jullie wil delen. Haar outfits zijn stuk voor stuk geschikt om naar kantoor te dragen en op geen enkel ogenblik saai of degelijk.

Zo kleed jij je in haar stijl

  • Ga altijd voor prachtige stuks. Jiawa draagt altijd bijzondere stuks; hetzij door de kleur of print, maar vaker nog door de pasvorm en de snit. Kwalitatieve stukken die echte eyecatchers zijn, dus. Bijvoorbeeld een bijzondere blouse, een pantalon van een bijzondere stof of kleur, een detail qua vorm in de mouwen of pijpen of een bij elkaar passend pak.
  • Investeer in je jassen-game. Als er iets in de kast van Jiawa is om jaloers op te worden dan moet het haar jassencollectie zijn. Jiawe heeft werkelijk waar de meest prachtige jassen, die al haar outfits direct afmaken.
  • Als je voor kleur gaat, kies dan één kleur die je desnoods in meerdere kledingstukken terug laat komen. Wanneer Jiawe meer dan één gekleurd kledingstuk draagt in een look, dan zijn het nooit verschillende kleuren of tinten, maar (nagenoeg) exact hetzelfde. Dit houdt je outfit rustig en stijlvol.
  • Metallic schoenen naar kantoor dragen kan prima! Draag ze onder een broek met wijd-uitlopende pijp of juist onder een pantalon met cigarette pijp in een stijlvolle kleur en stof.
  • Door altijd voor een spannend detail te kiezen voorkom je dat je outfit saai of degelijk wordt, zelfs wanneer je kleuren als grijs, zwart en wit gebruikt. Kies bijvoorbeeld voor een wijd-uitlopende mouw (die hetzij onder de mouwen van een jasje uitpiepen), een detail op je broekspijp, bijzondere schoenen of een afwijkende kleur. In de outfits van Jiawe zie je dat altijd één van deze kenmerken aanwezig is, waardoor haar looks never saai zijn om te zien. Volgens ons is dit dé sleutel in haar looks!

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Werkkleding inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *