FASHION, LOOKS

De business outfits van blogger Vienna Wedekind

Er zijn fashion-instagrammers en bloggers in overvloed, maar lang niet iedereen heeft een stijltje dat je zo naar kantoor zou kunnen dragen. Daarom zijn we altijd blij wanneer we zo’n account ontdekken. Carola van de blog Vienna Wedekind draagt veel zwart, grijs en ‘nette’ kledingstukken, maar wél altijd met zo’n lekkere fashion blogger twist.

Kleed je zoals instagrammer Vienna Wedekind

 • Je hebt nooit genoeg jassen
  Carola heeft talloze jassen in haar kast hangen die het verschil maken in sommige – anders vrij alledaagse – outfits. Goed, je draagt binnen op kantoor natuurlijk geen jas, maar je komt wél gegarandeerd met een goed humeur op kantoor in zo’n pareltje. Je hoeft niet eens voor opvallende kleuren te gaan; speel liever met lengtes en prints.
 • Vans en andere sneakers kunnen prima naar kantoor
  Het is niet het eerste wat in je opkomt, maar Carola bewijst dat zelfs Vans naar kantoor gedragen kunnen worden mits je ze goed combineert. Doe niet te gek en draag ze bij voorkeur bij een wat nettere zwarte broek met bijvoorbeeld een blazer of kraakhelder witte blouse.
 • Een riem over je blazer
  Je denkt er misschien niet snel aan om een riem over je blazer te dragen, maar why not: 1) het accentueert je taille en 2) het staat waanzinnig fashion forward.
 • On trend blazers maken het verschil
  De wat meer zakelijke kleding is al snel een stuk tijdlozer. Fijn, wanneer je er veel geld in investeert, maar het is ook wel eens leuk om trends in je outfits te verwerken. Doe dat dan net als Carola door middel van je blazers. Een geruite blazer of één van fluweel zijn helemaal on trend, maar altijd representatief.
 • When in doubt; zwarte broek met witte top
  Je ziet Carola haast vaker wel dan niet in een zwarte broek met een witte top. En dat terwijl ze fashion blogger is. Je ziet dat haar super stijlvolle uitstraling ‘m meer zit in de kwaliteit en pasvorm van de items dan dat ze per definitie heel hip of apart zijn. COS is een heel goede winkel wanneer je ook zo’n uitgangspunt wilt creëren. Het verschil maakt Carola middels haar jassen, soms haar schoenen en vooral de accesoires als tassen en oorbellen die ze kiest.

Business outfits blogger Vienna Wedekind

Business outfits blogger Vienna Wedekind

Business outfits blogger Vienna Wedekind

Shoppen in de stijl van Vienna Wedekind

Ook naar kantoor zoals Carola? Ga voor een mooie, beetje opvallende blazer of jas. Simpele zwarte broek en witte top erbij en misschien – als het bij jullie op kantoor kan – een paar Vans om het af te maken. Niet zo geschikt bij jou op kantoor? Kies dan voor een paar mooie loafers of zwarte enkellaarsjes zoals Carola ook vaak doet.

Kantooroutfits in stijl Vienna Wedekind

Groene blazer | Vans | geblokte jas | fluwelen blazer | witte blouse

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *