FASHION, LOOKS

De business outfits van Gary Pepper Girl

Al jarenlang is ze een fenomeen in blogland en inmiddels heeft de Australische Nicole Warne maar liefst 1,7 miljoen volgers op Instagram. Haar outfits zijn niet alleen een bron van inspiratie voor modeminnend publiek dat tweejaarlijks alle fashion weeks afstruint; ook voor ons business girls is ze een voorbeeld. Nicole weet namelijk als geen ander hoe je een office chic look samenstelt die zowel classy als modern is. We geven je graag wat inspiratie en tips om je ook meer te kleden als Nicole!

Stijl tips van Nicole

  • Twin sets! Nicole is dol op bij elkaar passende stukken. Zo draagt ze regelmatig een pak, maar ook een bij elkaar passende pantalon en top zijn geliefd. Een pak hoeft helemaal niet stijf te staan, dat wordt hier maar weer eens bewezen.
  • Dat geldt ook voor jurkjes; een jurk tot over de knie die heel mooi uitgesneden is hoeft niet saai of stijf te zijn. Kies voor een vrolijk printje en je hebt de best of both.
  • Beperk je tot twee kleuren in een look. Dit geeft rust en maakt je look klassieker en netter. Door die uitstraling kun je juist wat meer spelen met opvallende pasvormen en stuks; die zien er direct veel minder heftig uit.
  • Vind je jasjes vaak saai? Kies eens voor een bijzondere pasvorm, zoals de camelkleurige van Nicole die uitgesneden is bij de schouders. Geeft direct een heel ander beeld! Ook bijvoorbeeld een boyfriend fit geeft niet een speelser effect dan de standaard getailleerde jasjes!
  • Hoe pijnlijk ook; een mooi paar hakken geeft een outfit toch altijd een instant boost. Hoe zeer wij ook fan zijn van de loafers in onze business looks, Nicole maakt toch wel prachtige looks met haar zwarte, puntige heels!

De kantooroutfits van Nicole Warne

werk-outfits

werk-outfits

werk-outfits

werk-outfits

Wat is jouw favoriete outfit van Nicole?

6 Comments

  1. Super tof! Heel erg misschien, maar ik ken de haar helemaal niet. Snel checken op Instagram dus 🙂 ik vind de look met de witte pantalon en gestreepte top heel gaaf, en de jurk met lipjes 🙂

  2. Mijn favoriet is die met de crèmekleurige broek en streepjes-shirt! Overigens kende ik haar wel helemaal niet. Ik denk dat het komt omdat ze nogal een donkere stijl heeft en ikzelf eigenlijk bijna alleen maar pasteltinten draag. Maar ze is echt wel stijlvol en classy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *