FASHION, LOOKS

De business stijl van Ivanka Trump

Goed, veel woorden willen we er niet aan vuil maken dat Donald Trump de nieuwe president van Amerika wordt, en ook Melania heeft ons nog niet weten te overtuigen van haar charmes en positieve invloed als first lady. Zijn dochter, Ivanka Trump daarentegen maakt naam voor zichzelf als succesvolle zakenvrouw in de vastgoedwereld én als onderneemster van haar eigen schoenen- en tassenlijn. Tijd dus om haar zakelijke outfits eens onder de loep te nemen en dit hele Trump-debacle dan maar op een zo positief mogelijke manier te benaderen.

Ivanka heeft een redelijk klassieke en soms zelfs conservatieve stijl qua outfits die zij draagt naar haar werk. Favoriet zijn over het algemeen jurkjes zonder poespas, die gewoon mooi zitten en het liefst in een natuurlijke kleur. Alles lijkt voornamelijk te draaien om een perfecte pasvorm en dat is ook wat het zo mooi maakt. Haar broeken zitten perfect, evenals de jasjes waarvan ze zo’n fan is en de jurken waarin ze ook tijdens de campagne van haar vader regelmatig gespot werd. Onze favorieten zijn toch wel de outfits in naturelle kleuren én haar perfect zittende pantalons.

Ivanka Trump business style outfits

Ivanka Trump business style outfits

Ivanka Trump business style outfits

Ivanka Trump business style outfits

Wil jij je ook kleden als Ivanka doet? Investeer dan vooral in prachtige basics, bijvoorbeeld bij Vanilia. Kies voor natuurlijke kleuren; wit, zwart, donkerblauw en camel en ga bij voorkeur voor een jurkje tot op de knie of een perfect gesneden pantalon met daarboven een mooi jasje of mantel.

Wat vind jij van haar stijl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *