LIFESTYLE

Cadeautips voor de man in je leven

Cadeau voor man
foto: Andreas Wijk

Oke, als één ding lastig blijft, dan is het wel cadeaus uitzoeken voor de mannen in je leven. Ze willen vaak alleen maar onmogelijk dure dingen (lees: alles met een stekker), en áls ze dan iets willen wat wel betaalbaar is dan kopen ze het direct zelf. Doei, goede ingeving voor het kerstcadeau. Vaak komt het erop neer dat je het toch echt zelf moet verzinnen. Wat als je geen zin hebt in een standaard cadeau maar hem wél iets heel moois wilt geven? Hieronder delen we een aantal van onze persoonlijke favorieten om aan De Man cadeau te geven. Hopelijk kun je er inspiratie uit halen! En heb je zelf tips? Sharing is caring! We zitten namelijk allemaal in hetzelfde schuitje deze maand, ladies!

Cadeau man

Mr cool

De ultieme mannendroom is volgens mij om achterover geleund in een leren stoel, strak in pak te sippen van een glas whiskey (het liefst ook nog met een sigaar in de hand). Een kristallen whiskey set is dan ook een cadeau waarvan je vriend vast nog niet beseft dat hij het nodig heeft, tot hij het met kerst in zijn handen houdt. Je kunt eventueel de karaf laten graferen. (Whiskey set )

Om de look compleet te maken, draagt deze man een heerlijk kruidige geur van Yves Saint Laurent dat hem onweerstaanbaar maakt (één van mijn persoonlijke favorieten voor mannen!). (Yves Saint Laurent L’Homme Intense Parfum) en steekt er net onder de mouw van zijn pak een mooi horloge. Daniel Wellington heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd, black, waarvan de wijzerplaten zwart zijn. Ze zijn te verkrijgen met meerdere (zwarte en bruine) leren en canvas bandjes, die je kunt blijven wisselen. Ik vind ze prachtig en ze geven een mooie balans tussen klassiek en modern. (Daniel Wellington horloge) En van de mouw naar de broekspijp, want daar onder vandaan vang je natuurlijk een glimp van een hysterische sok die de knipoog vormt van zijn outfit. Want iedereen weet dat donkere sokken passé zijn en Happy Socks absoluut gezien mogen worden tegenwoordig! (Happy socks gift box)

Wat hij in zijn hand houdt? Een versgezette, zwarte koffie. Die cappuccino’s? Die zijn al lang weer passé. Anno 2017 drinkt je man weer zwarte koffie, heerlijk old school met een filtertje gezet. Alleen noemen we dat nu natuurlijk slow brew en zet ‘ie ‘m met dit über hippe filterapparaatje! (Slow Coffee Maker)

On the go-man

Is jouw man altijd onderweg? Naar zijn werk of op reis? Starbucks mag dan onze ultieme koffie-accesoire zijn ‘s ochtends vroeg in de trein, De Man vindt dit hoogstwaarschijnlijk simpelweg geldverspilling. Een travel mug houdt zijn koffie warm, ziet er lekker manly uit (én hij kan hem stiekem laten vullen bij Starbucks en krijgt dan nog korting op zijn koffie ook!). (Bodum Travel Mug) Zijn werkdocumenten neemt hij niet mee in een akte-tas, dat is zó Generation X, maar in deze prachtige leren rugzak van Eastpak (ja, had jij ooit verwacht dat je die na je middelbare school periode nog eens zou afstoffen? Wij ook niet). (Eastpak Leather) Wat hij dan doet in de trein, behalve jou appen, eindeloos door Dumpert en 9gag scrollen en wat dingen voor zijn werk doornemen? Een boek lezen. En zelfs als hij zegt dat hij nooit boeken leest, deze thriller laat hem niet meer los – erewoord! (Met mijn eigen vriend als levend bewijs, die zelfs zijn spelletje FIFA aan de kant schoof om de laatste 50 bladzijden te lezen) (Boek Orphan X)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *