CONTRIBUTOR WORDEN

lookingforyou

Houd jij enorm van schrijven en wil je graag je eigen schrijfstijl ontwikkelen en daarnaast je CV opleuken? Wil je graag jouw kennis & ervaringen met de business jungle zoals een jonge vrouw deze ervaart delen met een community van jonge, ambitieuze vrouwen? Dan ben jij misschien dé contributor voor Girl Almighty die we zoeken!

Wie ben jij?
Jij bent een ambitieuze, jonge vrouw die aan het begin van haar carrière staat of daar net voorbij is. Het kan zijn dat je in de afrondende fase van je studie zit, of misschien heb je net een flink aantal jaren in de business wereld erop zitten en begin je eindelijk je weg hierin te vinden. In ieder geval houd je ervan om constant geïnspireerd te worden en zelf anderen te inspireren. Je deelt graag je eigen kennis & ervaringen op het gebied van carrière, zelfontwikkeling en lifestyle, maar vind het ook leuk om te schrijven over all the magic die je tegenkomt op internet.

Wat verwachten we van jou?
Allereerst: er zijn geen verplichtingen! Je kunt zelf kiezen hoe vaak je een stukje wilt schrijven voor Girl Almighty. Dit kan wekelijks zijn maar bijvoorbeeld ook 1 of 2 keer per maand. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de artikelen kwalitatief goed zijn én dat ze origineel zijn: aan copy cats van teksten die al op andere websites verschenen zijn hebben we niets én dat is heel slecht voor de resultaten van Girl Almighty in Google. In ruil voor jouw dedication aan Girl Almighty, krijg je naamsbekendheid. Je naam zullen we onderaan elk door jou geschreven artikel plaatsen, eventueel, als je dat wilt, met een link naar jouw website of blog.

Enthousiast?
Kun je nog steeds niet wachten met andere jonge vrouwen te inspireren? Stuur dan direct een mailtje naar [email protected] o.v.v. Schrijven voor Girl Almighty, met daarin;

  1. Je naam en leeftijd
  2. Een korte motivatie
  3. Een proefartikel om te kijken of jouw schrijfstijl past bij Girl Almighty
  4. Vijf ideeën voor nieuwe artikelen die je zou willen gaan uitwerken
  5. Een foto en eventueel een link naar jouw website of blog

Eenmalig artikel?
Heb jij gewoon een inspirerend verhaal en zou je hierover graag éénmalig een artikel willen schrijven? Ook dan kun je contact opnemen via [email protected] o.v.v. Eenmalig artikel!

We kijken uit naar jouw mailtje!