FASHION, LOOKS

EEN CROP TOP NAAR JE WERK? ZO WEL!

Crop top naar je werk

Crop tops staan waarschijnlijk als allerhoogste op de lijst met ongepaste kledingstukken op de werkvloer. Toch hoeft dat niet per sé het geval te zijn. Wij gingen de uitdaging aan om een aantal inspirerende looks voor je te vinden waarbij een crop top zeker niet misstaat in je casual Friday attire. Tuurlijk, het zal niet bij elk bedrijf gepast zijn, maar is de etiquette op jouw werk iets soepeler? Laat je dan inspireren om een super classy én modieuze outfit neer te zetten met een crop top!

Met succes een crop top naar je werk dragen

  1. Een gouden regel voor een classy uitstraling bij het dragen van een crop top is dat je verder zo weinig mogelijk bloot laat zien. Zorg er dus altijd voor dat je de top draagt met een mooie high waisted rok of broek.
  2. Nog meer classy maak je het wanneer je voor klassieke kleuren kiest, bij uitstek zwart en wit. Ga voor een zwarte broek of rok met een mooie, helderwitte top, of voor een compleet zwarte look. Compleet wit is dan weer minder geschikt voor kantoor.
  3. Lange mouwen of een rok tot minstens op de knie maakt de top ook direct een stuk gepaster om naar je werk te dragen.
  4. Wil je het nog iets bedekter? Een (mouwloze) blazer staat vaak geweldig bij deze look!
  5. Ook kiezen voor dichte pumps kan net die extra toevoeging zijn aan deze outfit om hem iets minder onthullend te laten lijken.

crop top dragen naar je werk
crop top naar je werk
Cropt top dragen naar je werk
crop top naar je werk

Vertel, zou jij een crop top naar je werk dragen? En in wat voor soort bedrijf werk je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *