FASHION, LOOKS

21 KANTOOROUTFITS MET CULOTTES

Culottes naar je werk

Culottes zijn niet de meest gemakkelijke broeken om een mooie outfit mee te maken, laat staan één die je ook naar je werk zou dragen. Crop tops staan er namelijk geweldig bij, maar dit maakt het wel direct wat ongepaster. (lees hier trouwens onze tips voor het dragen van een crop top naar je werk!) Laat je inspireren door de tips en street style foto’s hieronder en binnenkort flaneer jij in een culotte over de afdeling!

Gouden tips voor het dragen van een culotte

  • Een compleet zwarte look laat je culotte direct een stuk chiquer ogen, zoals dat eigenlijk altijd het geval is met zwarte outfits.
  • Een grijze culotte geeft juist weer een wat meer zakelijke uitstraling, zeker wanneer je kiest voor een lichtgrijze tint, die je vaak vindt bij pakken.
  • Sowieso is combineren met een simpel shirtje in een effen kleur een goed idee bij een culotte. Kies voor een top in exact dezelfde kleur als de culotte, of in een baiskleur als zwart, wit of grijs.
  • Off-shoulder blousjes gaan over het algemeen heel goed samen met een culotte. Houd ze wel simpel, zodat je de klassieke uitstraling krijgt die je wilt bereiken.
  • Bij een donkerblauwe culotte kan een gestreepte top heel mooi staan om het interessant te houden zonder dat het overdone wordt.
  • Qua schoenen kun je veel kanten op. Wanneer je voor een look in één kleur gaat kunnen sneakers heel mooi zijn. De gehele uitstraling moet echter wel klassiek genoeg zijn om dit niet té casual te laten worden. Verder staan een paar hakken die eruit knallen qua kleur of juist mooi nude zijn ook heel goed. Onze persoonlijke favoriet zijn de loafertjes, die perfect passen bij de business uitstraling van de culotte.

Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk
Culottes dragen naar je werk

Welke is jouw favoriet?

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *