LIFESTYLE

Dit kan ieder ambitieus stel leren van de Underwoods

Wat ieder stel kan leren van de Underwoods

Wanneer zij binnenkomen voelt iedereen zich een beetje kleiner, een beetje minder succesvol en een beetje minder powerful. Geen koppel straalt zoveel macht en succes uit als de Underwoods. Een fictief koppel zijn ze misschien wel, maar dat neemt niet weg dat we ze best als voorbeeld kunnen nemen voor ons eigen leven. Dit is hoe jij en je vriend net zo succesvol worden als stel als Claire en Frank Underwood.

Ze supporten elkaar altijd

Elkaar support geven is in iedere relatie belangrijk, maar al helemaal wanneer jullie beiden een carrière willen nastreven. Geen van beiden moet het gevoel hebben de ander ‘tot last’ te zijn wanneer je bijvoorbeeld tot laat moet werken, in het weekend nog iets moet doen of je met je gedachten bij je werk zit. Door elkaar hierin te supporten, begrip te tonen en dus niet geïrriteerd te zijn wanneer de ander laat thuis komt bijvoorbeeld, zullen jullie als stel ver komen.

Neem lastige beslissingen samen

Dat Claire en Frank samen sterker staan dan ieder voor zich wordt meerdere malen duidelijk in de serie. Ook in het echte leven werkt het vaak veel beter om niet je in je eentje druk te maken over een probleem, maar om het te delen. Zo deel je ook de stress rondom de beslissing én staan jullie er beiden achter. Netals dat je leuke dingen met elkaar deelt in een relatie, is het juist ook goed om de lastige dingen te delen.

Blijf investeren in quality time

Claire en Frank hebben duidelijk samen momentjes die haast rituelen zijn. Samen een sigaret roken in het kozijn van een open raam, om maar iets te noemen. Dit soort kleine momentjes ‘van jullie samen’ zijn super belangrijk om te bewaken en elkaar niet kwijt te raken in de hectiek van jullie leven. Deze moeten dan ook prioriteit één zijn om te behouden!

Wees charmant

Waar jullie kunnen: wees ontzettend aardig. Word netals Claire en Frank vrienden met iedereen door het geven van etentjes, feestjes en door aardig te zijn voor anderen. (En laat dan het rauwe, onechte randje dat zij wel hebben het liefst achterwege ;)). Je weet nooit wanneer deze mensen jou nog eens kunnen helpen en het is altijd goed om vrienden te hebben in meerdere kampen.

Dress to impress

Beide Underwoods zul je nooit betrappen op een slechte outfit omdat ze ‘s ochtends niet scherp genoeg waren en geen zin hadden om iets ingewikkelds uit de kast te trekken. Nee, hij is immer strak in pak en Claire kiest altijd voor een prachtig klassiek ensemble in nude- of blauw/zwart tinten. Wanneer jullie naast elkaar lopen straalt de ‘power’ en het succes van jullie af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *