LEADING LADIES, WORKING GIRL

ONZE FAVORIETE POWERVROUWEN OP SOCIAL MEDIA

anna nooshin
Laat je inspireren door deze hardwerkende, succesvolle ladies van eigen bodem. Ze delen alles op hun social kanalen: persoonlijke details over hun leven, hun outfits maar óók over hoe ze hun business runnen. Kijk, en dat willen we weten, niet?

Wat de onderstaande ladies eigenlijk allemaal gemeen hebben is dat ze kei- en keihard werken om hun bedrijf en zichzelf groot te krijgen en te houden. Met succes. Allemaal hebben ze op hun eigen manier een florerende business opgebouwd in de afgelopen jaren en het zijn stuk voor stuk rolmodellen die regelmatig waardevolle tips en inspiratie delen. Onafhankelijke ladies om een voorbeeld aan te nemen, dus!

 photo josh v_zpsrmahuhvv.jpg
Josh Veldhuizen
Pas 29 is ze en nu al runt ze haar eigen modelabel, Josh V, dat miljoenen waard is. Vanuit haar práchtige kantoor en kersverse appartementje aan de Zuidas deelt ze graag alles over haar privé en professionele leven met ons. Benieuwd hoe het is om je eigen modebedrijf te leiden? Josh neemt haar vlogcamera regelmatig mee op een zakenreis, bijvoorbeeld naar haar partners in China en is niet te beroerd om zo nu en dan wat insider tips te delen. Ontzettend inspirerend.
Youtube

 photo anna nooshin_zpsszz0gcfw.jpg
Anna Nooshin
De queen of digital. Met haar NSMBL veroverde Anna de wereld van de Nederlandse online media. Ondertussen is ze hard op weg om telkens weer boven zichzelf uit te stijgen; boek nummer 2 ligt bijna in de winkels, ze presenteert bij RTL Boulevard en het gerucht gaat dat ze het stokje gaat overnemen van Sylvie Meis als ambassadrice van Hunkemöller. Een waanzinnig inspirerende lady die met haar energieke, grappige filmpjes haar positiviteit en drive op je over weet te brengen. (Om nog niet te spreken over haar geweldige outfits).
Youtube

 photo aranka_zps8so9wp0j.jpg
Aranka van der Voorden
Nu een paar jaar geleden besloot Aranka ‘in het diepe te springen’, zoals ze dat noemen wanneer je je vaste baan opzegt om de gok te wagen en je eigen bedrijf op te richten. Met Jogha heeft Aranka een nieuw sportmerk gelanceerd dat onder de fit girls in Nederland al niet meer weg te denken is. Daarnaast richtte ze ook een enorm populaire online community op, #fitgirlcode. In haar video’s zie je regelmatig hoe ze bijvoorbeeld weer een pop-up store aan het runnen is en op haar nieuwste website is ze niet te beroerd om insider tips te delen over het starten en runnen van je eigen kledinglijn. Informatie die je niet zomaar op internet tegenkomt, maar Aranka deelt haar insider geheimen.
Youtube

 photo mascha_zpswc7rpe6t.jpg
Mascha Feoktistova
De absolute koningin van Youtube is natuurlijk Mascha. Met haar beautygloss.nl en inmiddels ook het kanaal Vloggloss is ze de grootste Nederlandse vrouwelijke influencer en wanneer zij iets aanprijst is het binnen no-time uitverkocht. Inspirerend om te zien vind ik altijd dat ze enorm hard werkt, veel discipline heeft en alles perfect weet te plannen (althans, zo lijkt het). Je realiseert je dat het niet alleen ‘geluk’ is wat komt kijken bij online succes, maar vooral hard werken, netwerken en kansen benutten.
Youtube

 photo annic_zpsu6lxb9g6.jpg
Annic van Wonderen
Annic richtte jaren geleden de website ILoveFashionNews op, die binnen no-time uitgroeide tot een platform met miljoenen bezoekers. Uiteindelijk runde ze een bedrijf met een team van rond de 13 man en kreeg ze een burn-out. Inmiddels gaat het weer beter met haar, werkt ze parttime en met een nieuw concept waar ze ons veel vertelt over het runnen van een business en lifestyle tips als het omgaan met een burn-out.
Youtube

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *