FASHION, LOOKS

ONZE FAVORIETE WINKELS VOOR OFFICE OUTFITS

favoriete winkels

Het is en blijft lastig om er niet uit te zien als een total bore op je werk wanneer je er erg netjes en representatief uit moet zien. Key is vaak om niet een complete, bij elkaar horende look te kopen maar bijvoorbeeld te gaan voor een aantal mooie pantalons en dito blousjes en jasjes en zo te mix & matchen. Eerder al deelden we tips om stijlvol naar kantoor te gaan, vandaag delen we onze favoriete winkels om nettere maar hippe outfits te scoren.

 photo fri-day_zpsabimdknv.png

Fri-day
Een nieuwe winkel die zich focust op Scandinavische merken. Zoals Scandinavische merken betaamt is het allemaal lekker minimalistisch en vaak ook klassiek. De hippe items zijn geschikt voor het weekend, maar daartussen vind je ook de meest prachtige blousjes, jurkjes en pantalons. Een winkel om in de gaten te houden! Klik hier voor hun website.

 photo ganni2_zpskd25nwfc.png

Ganni
Kwaliteit en luxe zijn sleutelwoorden die Ganni omschrijven. Prachtige items die net eventjes iets anders zijn dan normaal zorgen ervoor dat jij voortaan enorm stijlvol gekleed naar je werk kunt! Klik hier voor hun webshop.

 photo amator_zpsjmnhssmq.png

Amator
Een prachtig Scandinavisch merk dat wel wat duurder is, maar absoluut awesome kledingstukken maakt. Hun doel is om “not so boring suits” te maken, dus wat dat betreft zit je in ieder geval al vast op de juiste plek. Klik hier voor hun webshop.

 photo ganni_zpsttjxfryy.png

Vanilia
Ah, Vanilia. Simpele basics in prachtige kleuren en mooie pasvormen. Klik hier voor hun webshop.

 photo weekday_zpsofut20z0.png

Weekday
Scandinavisch is ook weer het sleutelwoord voor de collecties van Weekday. Minimalistische silhouetten, veel zwart en wit, afgewisseld met een knalkleurtje of poederroze. Vooral de pantalons zijn vaak prachtig. Klik hier voor hun webshop.

 photo zara_zps6tfwcysg.png

Zara
Je weet vast dat de Zara ook erg mooie blouses en colbertjes verkoopt. Dit jaar zijn ze ook erg sterk op het gebied van pantalons en alleen al in hun webshop kun je enorm veel ideeën opdoen om de items nét even iets anders met elkaar te combineren, zodat het een spannende maar nette look wordt. Klik hier voor hun webshop.

 photo we fashion_zpscw0g4vg5.png

WE
WE is een stuk minder degelijk dan je misschien in je hoofd hebt. Geef het eens een kans en ik ben ervan overtuigd dat je versteld zult staan van de prachtige items die ze verkopen! Klik hier voor hun webshop.

 photo steps_zpsoezq8o0o.png

Steps
Steps ken je misschien wel van hun prachtige jurkjes (als je nog een feestje of bruiloft hebt dit jaar: dit is the place to be), maar de rest van hun collectie is een walhalla voor het meisje dat netjes maar stijlvol gekleed wil gaan. Het is alsof ze Blair Waldorf als voorbeeld hebben genomen: kleurrijke, cleane collecties met scherp gesneden silhouetten. Klik hier voor hun webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *