ONDERNEMENDE GIRLBOSS, WORKING GIRL

Filmpjes voor ondernemende girlbosses in spé

Je eigen bedrijf, super leuk! Steeds meer jonge vrouwen kiezen ervoor hun eigen dromen na te jagen en hun eigen onderneming te starten. Als dit bij je kriebelt is het misschien een goed moment om het gewoon eens te proberen; nu ben je jong en heb je minder verantwoordelijkheden waardoor de risico’s ook beter te overzien zijn. Als jij gelooft in je idee, bereid bent om knetterhard ervoor te werken en een goed plan van aanpak bedenkt zijn er weinig redenen waarom het niet zou kunnen lukken. De onderstaande video’s zijn speciaal voor ondernemende girlbosses in spé!

Hello, sales tiger

Annic neemt je mee in in de wereld van sales. Als ondernemer is een belangrijk onderdeel van het succes van je bedrijf de sales activiteiten. Zonder dat jij actief nieuwe business binnenhaalt zal er namelijk weinig gebeuren. Maar hoe pak je dat slim aan en hoe zet je jezelf over je onzekerheden heen? Annic vertelt het je!

Vragenvuur

Wanneer je begint (of net begonnen bent) met je eigen bedrijf zul je tegen talloze vragen aanlopen. Google is in dat geval je beste vriend, misschien een kennis of familielid die zelf ook onderneemt, maar Annic beantwoordt in deze video waarschijnlijk ook al een aantal van de vragen die je hebt.

De meiden van How2spendit.nl schrijven dagelijks artikelen over alles wat met financiën te maken heeft – maar dan niet op zo’n taaie manier. Hun manier van filmen is iets waarvan je moet houden, maar desondanks heb je vast iets van de financiële tips die ze hier noemen voor startende ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *