FASHION, LOOKS

Met deze funky suits steel jij de show op je werk!

De trends van het voorjaar hadden niet gunstiger kunnen zijn voor ons, career girls. De loafers, blousjes én pakken zijn niet aan te slepen dit seizoen. Doe er je voordeel mee en maak van de kantoorgang je runway! Wordt je werkdag ook direct een stuk leuker van ;). Wij verzamelden alvast de fijnste inspiratiebeelden voor je én delen de beste pakken die momenteel in de winkels hangen.

Een felgekleurd pak

Trends pak dragen naar kantoor

Het voelt misschien gewaagd, maar haast niets staat zo krachtig en mooi als een pak in een knalkleur. Draag er een simpel shirtje onder en onopvallende schoenen en weinig accessoires om het niet too much te maken. Perfect wanneer je indruk wilt maken of een presentatie moet geven! Hieronder een paar mooie suggesties die nu in de winkels hangen.

Gekleurd pak dragen naar werk

Lichtgroene blazer, €79,99 en broek, €49,99 (beiden Mango) | lichtblauwe blazer €89,99 en broek €49,99 (beiden Mango) | Okergeel pak blazer €69,95 en broek €49,95 (beiden Zara) | rozerood pak cape blazer €59,95 en broek €29,95 (beiden Zara) | Knalgeel pak blazer en broek (beide Zara)

Een lekker printje op je pak

Trends pak dragen naar kantoor

Trends pak dragen naar kantoor

Trends pak dragen naar kantoor

Een printje op je pak zorgt ervoor dat je niet te stijf overkomt maar tegelijkertijd wel I mean business uitstraalt. Een topcombi, dus. Gegarandeerd dat je complimentjes krijgt! Dit is absoluut een perfecte look wanneer je bij een jong en hip bedrijf werkt en manager bent (of ambitie hebt om er één te worden!).

Pak met print dragen naar werk

Groene print blazer en broek (Baum und Pferdgarten) | Gebloemd pak blazer en broek (Topshop) | roze met hartjesprint blazer en broek (beide Stieglitz) | wit met bloemendessin blazer en broek (beiden Zara)

Wat vind jij? Geweldig of toch niet aan jou besteed? Ik ben benieuwd! Ik krijg in ieder geval zin om massaal te gaan inslaan nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *