FASHION, LOOKS

Wat doe je in de herfst aan naar kantoor? Tijd voor inspiratie!

Met september als dé legendarische fashion month waarin de grote modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs zijn en waarin de grote magazines de befaamde September Issues presenteren wordt een nieuw modeseizoen ingeluiden. Eindelijk is het weer fris genoeg om laagjes aan te trekken, maar warm genoeg om nog een beetje creatief te zijn en af en toe een bloot enkeltje of zelfs een ontbloot been te laten zien. Toch kan het ook een lastige periode zijn, want wat doe je aan naar kantoor wanneer de jurkjes te fris zijn, maar de wollen jasjes nog te warm? Tijd voor wat inspiratie!

Wat te dragen naar kantoor in de herfst?

  • Een bloot beentje: Kan nog steeds prima, maar draag er een herfstige, wat langere jas bij die voldoende warme geeft óf kies voor een langere roklengte, zodat het geheel niet te zomers en fris wordt.
  • Pantalons zijn je beste vriend: We blijven het zeggen hier op Girl Almighty, maar de pantalon is echt een gouden kledingstuk dit najaar. Het is nog nooit zo trendy geweest én is uitermate geschikt om op de werkvloer te dragen. Voor nu draag je hem nog in lekker frisse kleurtjes en gecombineerd met een mooie open schoen of juist een loafertje.
  • Layer up! Laagjes zijn perfect in de herfst! Een luchtig blousje of t-shirtje, met eroverheen een blazertje en vervolgens een sjaal of een jas die je nonchalant om je schouders slaat. Of je kiest voor een lange broek met een topje en mouwloos vest dat je weer warmte geeft over de lengte van je lichaam.
  • Kleurenpalet: Donkere en wijnrode kleuren zijn natuurlijk altijd geliefd in de herst en passen erg mooi bij dit seizoen. Je kunt er ook juist voor kiezen om het geheel nog iets frisser te houden, zeker nu we pas aan het begin van de herfst zitten. Kies liever wel voor off-white in plaats van echt wit-wit, om het iets knusser te houden. Daarnaast zijn cameltinten ook erg mooi, of juist pastelkleurtjes.

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Herfst kantoor outfits

Wat is jouw favoriete outfit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *