FOOD & HEALTH, WORKING GIRL

Hippigheid op de Zuidas: 5x fijne plekjes waar je gezien mag worden

leukste-plekken-op-zuidas-amsterdam

De Zuidas saai en stoffig? Niet als je het ons vraagt. Dit wijkje is veel meer dan alleen hoge kantoorgebouwen. Nu o.a. Martin Garrix er binnenkort zijn intrek gaat doen nog meer reden om een aantal van onze favoriete plekjes met jullie te delen.

TRUESTORY Juicery

Geopend met als missie: gezond leven makkelijk maken. Daar houden wij van. Haal hier snel een sapje als je een zware dag voor de boeg hebt en een extra boost kunt gebruiken. Naast het halen van een los sapje kan je verschillende sets bestellen die passen bij jouw situatie. Mocht je behoefte hebben aan het grovere werk biedt TRUESTORY ook meerdaagse sap kuren. Geen zin om de deur uit te gaan? Deze juicebar bezorgd de sapjes ook nog eens thuis of op je werk! Klik!

Oliver’s

Salads & Bar, goede combinatie als je het ons vraagt! Weer zo’n leuk tentje met een goed interieur en dito kaart. Hier kun je terecht voor een snelle lunch buiten de deur of een lekker ontspannen diner na je werk. Klik!

Fitch & Sui

Een klein stukje historie van de Zuidas vind je bij Fitch & Shui, de grondleggers van het World Trade Center. Hier kun je op ieder moment van de dag terecht voor de nodige versnaperingen. Schiet hier dus even binnen voor een koffie of Italiaanse lunch. Nu ook met een aparte kaart voor onze favoriete GT’s voor aan het einde van een lange dag!

Koetjes & Kalfjes

Dit stijlvolle restaurant vraagt om avonden lang tafelen. Goede wijnen en een kaart waar het water je van in de mond loopt; wat wil een mens nog meer. Wij kunnen niet wachten tot de zon zich weer laat zien en wij van een lekker glas Sancerre kunnen genieten op het terras van Koetjes & Kalfjes! Klik!

leukste-plekken-op-zuidas-amsterdam

Gustav

Dan even iets anders. Mocht je je vol overgave gaan storten op bovenstaande zaakjes (m.u.v. de sapjes dan) dan is een bezoekje aan GUSTAV wellicht op zijn plaats. Deze gloednieuwe designer gym is een waar genot voor het oog. Loop onder een waterval naar je kleedkamer en werk je in het zweet in een van de verschillende workout zalen. Fijn: na afloop geniet je van een vers sapje of een kop goede koffie. Klik!

Staat jouw favoriet hier niet tussen? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *