FASHION, LOOKS

Hoe draag je de trends van 2017 naar kantoor?

Mode! We zijn er dol op. Zeker nu de zon weer begint te schijnen en de felle lentekleuren onze dag mogen opvrolijken. Er zijn een aantal items waar de winkels momenteel vol van liggen en die zéker het straatbeeld gaan bepalen de aankomende maanden. Maar hoe draag je de trends naar je werk? Wij vertellen je graag hoe en wat, knallen er hoppá een beetje inspiratiebeeld tegenaan en tippen je direct een aantal mooie items in dei stijl. Happy shopping, girls! Waarin ga jij dit voorjaar paraderen op kantoor?

Ruffle mouwen

Trend ruffles dragen naar je werk

We kunnen er al een tijdje niet omheen; de ruffles, bell sleeves, ruches.. Hoe je het ook noemen wilt. Schattig en zoet hoeft het helemaal niet te zijn, je kunt er ook makkelijk een power look mee creëren! Zoals de dames op de foto’s hierboven doen bijvoorbeeld. In de vorm van een overhemd is deze trend enorm geschikt om te dragen naar kantoor. Een mooie pantalon of kokerrok maken de look af; veel meer heb je niet nodig.

Je vindt ze hier, hier, en hier.

Gingham ruitjes

Trends voorjaar dragen naar je werk

Naast ruffles is een andere opvallende trend het Gingham-ruitje. Niet alles is even geschikt om te dragen naar kantoor (we noemen een crop top, minirok of super zonnig jurkje), maar gelukkig zijn ook de broeken en jassen dit jaar bezaaid met het Gingham-patroontje. Draag je pantalon met een mooie trui in een effen kleur en je bent eigenlijk al klaar. Ik droeg hem bijvoorbeeld zo.

Je shopt ze bijvoorbeeld hier, hier, en hier.

Pink

Trends voorjaar dragen naar je werk roze

Nergens krijg je zó’n zomergevoel van als van lollypop roze. We zien het dit seizoen heel erg veel en wederom kun je deze prima naar kantoor dragen omdat er ook veel blousjes in deze kleur te vinden zijn. Wil je voorkomen dat je outfit te meisjesachig wordt? Combineer ‘m met een nette pantalon in donkerblauw of grijs, draag een roze pak, of maak de look krachtiger door ‘m te combineren met rood. Voorkom juist wit; hoe mooi het er ook bij past, je outfit wordt wel direct meer meisjesachtig.

Je vindt jouw roze items hier, hier, en hier.

Funky suits

Pak dragen naar je werk voorjaarstrend

Nooit waren pakken voor vrouwen meer in de mode dan nu. Ze werden ooit geïntroduceerd door Yves Saint Laurent en zijn sindsdien in de ogen van velen de ultieme – subtiele – sex symbol. Dit voorjaar zie je er opvallend veel in knalkleuren. Super leuk en vrolijk! Ook printjes zijn enorm hip en zorgen ervoor dat je outfit ook weer niet té zakelijk wordt. Mocht je dat nu toch iets te heftig vinden; ook een rustiger pak is enorm mooi! Je kunt hem bijvoorbeeld combineren met een pastelkleurig shirtje eronder, zoals ik hier deed.

We hebben een aantal mooie exemplaren voor je op een rijtje gezet: hier, hier, hier

Loafers

Loafer trend voorjaar dragen naar werk

Hakken hebben we al een tijdje niet meer nodig in onze representatieve, zakelijkse looks. Loafers zijn het helemaal en dat is dé perfecte trend voor ons zakenmeisjes. Houd het simpel en ga voor zwart of een neutrale kleur, of pak uit met een felle kleur of zelfs metallic loafers. Ze staan fantastisch onder elke pantalon maar staan ook geweldig onder je jeans. Dat maakt ze geschikt om naar je werk te dragen, maar ook voor een lunch met vriendinnen in het weekend!

We hebben een aantal leuke voor je gevonden hier, hier, hier, hier.

Welke trends ga jij toevoegen aan je garderobe dit voorjaar?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *