LIFESTYLE

Cadeaus voor de working girl

Cadeau tips vrouw vriendin

De tijd van verlanglijstjes is weer aangebroken en waar je door het jaar heen super vaak iets tegenkomt wat je graag wilt hebben, kun je uitgerekend nu het mág niets verzinnen. Klinkt bekend? Wij hebben even voor je nagedacht en een aantal mooie suggesties gevonden waarmee je ongetwijfeld blij gaat zijn. Dus húp, op naar de wishlist. Of je winkelmandje als jij een man bent die hier ideeën komt op doen omdat zijn vriendin geen overduidelijke hints heeft gegeven over wat ze graag zou wilen voor kerst. (Ja, we see you ;))

Cadeau vriendin

Om onberispelijk voor de dag te komen

Wil jij ook in het nieuwe jaar weer een onuitwisbare indruk achterlaten overal waar je komt, maar voornamelijk op je werk? Hoe professioneler je je namelijk kleedt, hoe meer kans je ook hebt op die felbegeerde promotie (mits je ook je werk goed doet, natuurlijk). Deze prachtige Louis Vuitton oorbellen zijn daarvan misschien het ultieme voorbeeld, en een prachtig cadeau ook aan jezelf. Om jezelf te belonen voor een succesvol jaar waarin je alles eruit gehaald hebt wat erin zit. Hetzelfde geldt voor de tas, die je nu met een goede korting scoort bij de Bijenkorf. (Philip Lim 3.1 tas) Met een heerlijk parfum, geschikt voor kantoor maar niet zo mainstream dat iedereen hem draagt, maak je je look helemaal af. Maison Martin Margiela heeft heerlijke. (Parfum – Maison Martin Margiela)

Queen of jet lags

Lekker veel op reis voor je werk of privé? In het nieuwe jaar hoop je natuurlijk nog meer prachtige reizen te maken. Om nooit je vlucht te missen is een mooi horloge natuurlijk essentieel. Met dit prachtige horloge van Paul Hewitt kom je héél geslaagd voor de dag en weet je altijd hoe laat het is, zonder dat je je telefoon óók nog in je hand moet houden samen met al je andere bagage, paspoort en boarding pass. (horloge – Paul Hewitt) Dat paspoort bewaar je netjes en stijlvol in deze paspoorthouder van DKNY, zodat hij netjes blijft tijdens al je reizen en je bovendien alle benodigde documenten en passen altijd bij de hand hebt. (Paspoorthouder – DKNY) En omdat je natuurlijk zo min mogelijk make-up wilt meenemen, zijn paletjes ideaal. Deze van Charlotte Tilbury is geschikt voor iedere dag en geeft je in een handomdraai een prachtige oogopslag! (Charlotte Tilbury palette)

Voor je heerlijke, huiselijke momentjes

Na een lange werkdag is er niets zo heerlijk als thuiskomen in een warm en gezellig huis, waar je gezellig kunt genieten van een warm diner met de persoon waarvan je houdt of met vriendinnen. Met dit kookboek vol pareltjes van recepten uit Venetië maak je in de weekenden de heerlijkste diners voor je vrienden en familie (of gewoon lekker voor jezelf!). (Kookboek Polpo) Naast de liters wijn is een glaasje water op z’n tijd ook wel lekker, dus zet je deze prachtige karaf op tafel om de boel een béétje in balans te houden. (Karaf – Sissy Boy ) Voor de sfeerverlichting klik je deze sfeervolle, industriële lamp aan, die je huis helemaal compleet maakt. (Lamp Bijenkorf) Om ook op je werk een huiselijk gevoel te creëren neem je een mok met jouw letter mee om je koffie of thee uit te drinken als je aan je bureau zit te werken. (mok met letter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *