LEADING LADIES, LIFESTYLE, WORKING GIRL

POWERKOPPEL: JANNI DELÉR & JON OLSSON

janni deler en jon olsson

Grote kans dat de ogen van je vriend gaan glinsteren wanneer je de naam Jon Olsson laat vallen, terwijl jij, als je hem al kent, hoogstwaarschijnlijk alleen benoemt als ‘het vriendje van’. Janni Delér, top blogger uit Zweden. Samen wonen ze momenteel in Monaco en vormen het koppel waar iedereen van droomt: jong, succesvol, energiek & rijk. En nee, bij hen is dat niet irritant, maar onwijs inspirerend.

Samen verdienen ze miljoenen per jaar. Hij als professioneel freestyle skiër met sponsordeals met o.a. Redbull, en het opstarten en weer verkopen van verschillende bedrijven, zij met haar fashion & lifestyle blog en 800K instagram volgers. In de zomer vertoeven ze in zijn camouflage geschilderde huis in Marbella, maken ze tripjes op het jacht van haar vader, en de rest van het jaar wonen ze zoals gezegd samen in een piepklein appartementje in Monaco. Nog niet zo heel lang worden ze bovendien dagelijks gevolgd door de camera van Marcus, een vriend van Jon en professioneel filmer, waardoor Jon en Marcus een – nu al – mega succesvol én inspirerend Youtube kanaal hebben opgezet. En toch zijn ze niet arrogant of vervelend rijk, maar juist inspirerend. Omdat ze hun kansen zelf creeëren. Hoe ze dat doen? Lees mee.

Wees impulsief & streef je dromen na

Impulsief zijn wordt vaak gezien als een vrij negatieve eigenschap, aangezien je vaker ondoordachte keuzes maakt. Toegegeven: natuurlijk zul je wat vaker ‘falen’ wanneer je een yes man mentaliteit hebt, maar daar staat tegenover dat het uitwerken van al die kleine ideeën wél vaak leidt tot succes van minstens één van hen. Door er gewoon voor 100% voor te gaan, telkens maar weer, levert uiteindelijk succes op. Jon bijvoorbeeld, start het ene na het andere bedrijf, waarvan hij er al enkele heeft verkocht en momenteel voornamelijk Douchebags in de lift lijkt te zitten. Daarnaast is hij alweer bezig met het starten van een nieuw bedrijf, waarvoor hij onlangs een prototype met duct tape en spullen die hij in een groothandel gevonden had in elkaar heeft geknutseld.

Ook Janni streeft al haar dromen na, met wekelijkse leveringen van gratis kleding en schoenen en persreizen naar plekken over de gehele wereld heeft ze een leven waar menig meisje van droomt. Een leven waarvan je het haast niet voor mogelijk houdt dat het echt bestaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *