LIFESTYLE

Instagram accounts for carrière inspiratie

Instagram is al lange tijd veel meer dan alleen een plek om selfies en donkere foto’s met je vriendinnen op te delen. Hele strategieën worden er tegenwoordig bedacht om een zo mooi mogelijke feed te creëren en heel carrières worden erop gebouwd. Zelf gebruik ik Instagram -behalve zakelijk- het liefst om outfit inspiratie op te doen. Het is dan ook een waar walhalla voor alle modemeisjes onder ons, net als voor de fit girls en foodies. Toch is het ook steeds meer een plek aan het worden waar wij carrièremeisjes ons hart kunnen ophalen. De inspirerende quotes vliegen je om de oren.

inspirerende-carriere-instagram-accounts-1

Heyokreal

Op Heyokreal vliegen de inspirerende quotes je om de oren. Mocht je je motivatie even kwijt zijn of simpelweg een rotdag hebben dan is dat snel opgelost wanneer je hun Instagram account opent!

inspirerende-carriere-instagram-accounts-1

Lean In

Het Lean In Instagram account post over successen van vrouwen over de hele wereld. Dagelijks vind je er een inspirerend verhaal over een vrouw die enorme successen heeft geboekt in haar carrière of iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving.

inspirerende-carriere-instagram-accounts-1

Sophia Amoruso

De opper-girlboss en tevens uitvindster van de term mag natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Als founder van Nasty Gal en schrijfster van boeken #Girlboss en Nasty Galaxy is ze een vrouw waar ieder meisje wel inspiratie uit kan halen. Haar Instagram account is een mix van motiverende teksten en heel persoonlijke updates.

inspirerende-carriere-instagram-accounts-1

Business Chicks

Business Chicks is een soort van ons Australische zusje. Hun Instagram account is een heerlijke female empowerment-pagina met aandacht voor het feit dat vrouwen elkaar juist kunnen versterken, onafhankelijk van verschil in leeftijd, achtergrond of huidskleur.

inspirerende-carriere-instagram-accounts-1

Girl Almighty

We sluiten het rijtje heerlijk narcistisch af met onze eigen Instagram, want ook dáár proberen we je dagelijks te inspireren om het beste uit je (werk)dag te halen! Inspirerende quotes maar zeker ook inspiratie voor business outfits delen we het liefst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *