LIFESTYLE, OFF-DUTY, WORKING GIRL

TIPS VAN INSTAGRAM KONINGIN CHIARA FERRAGNI

instagram tips

Met bijna 6 miljoen volgers op instagram is Chiara Ferragni, self-made woman die nu een miljoenenbedrijf leidt, de absolute koningin. Speciaal voor het Europese account van Amazon Fashion deelde ze haar tips om jouw instagram account ook uit te laten groeien tot een million dollar business.

  • Voor de perfecte selfie zoek je het grootste raam dat je kunt vinden, licht is het geheim van schoonheid (op foto’s dan).
  • Maak eens geen foto van je lunch, maar een foto van jezelf zittend vóór je lunch, met een lach op je gezicht. Veel leuker om naar te kijken!
  • Als je je outfit wilt laten zien, is een perfecte manier om op een prachtig meubelstuk te gaan zitten zoals Chiara doet bij de bovenstaande stoel. Dit maakt het speelser en interieur is altijd leuk om te zien!
  • Loop je door de stad op een zonnige dag? Een streetstyle look doet het altijd goed en is een klassieker.
  • Ga je op reis? Neem altijd een foto met al je bagage en je reisoutfit. Dit is een kleine traditie van Chiara en ze doet dit werkelijk altijd voordat ze het vliegtuig in stapt (en dat is váák). Het is een standaard iets waar haar volgers gek op zijn!
  • Ook Instagram fan? Volg Girl Almighty op Instagram voor nóg meer dagelijkse inspiratie & motivatie!

Lees hier wat je van Chiara kunt leren over het runnen van haar miljoenenbedrijven The Blonde Salad en schoenenlijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *