LIFESTYLE, OFF-DUTY

Interieur favo’s voor ons nieuwe appartement

Over een maand al gaan we verhuizen naar ons tijdelijke appartement midden in het centrum van Rotterdam, om in oktober eindelijk in ons eigen nieuwe appartement te kunnen! Momenteel wordt het nog gebouwd maar dat weerhoudt me er niet van om me al heerlijk te oriënteren op hoe we de inrichting straks willen hebben. We hebben straks een appartement op de twaalfde verdieping, dat een prachtig uitzicht heeft over Rotterdam. Zó New York-achtig, can’t wait! Vandaag deel ik alvast wat inspiratie die we tot nu toe verzameld hebben.

De woonkamer

Goed, ons appartement heeft dus gigantische ramen met uitzicht over de stad. Prachtig, maar dat houdt wel in dat je een aantal ‘muren’ niet kunt gebruiken om bijvoorbeeld een kast tegenaan te zetten. In de woonkamer slash keuken willen we dan ook een fijne, grote bank die de eyecatcher van de kamer mag zijn. Met een visgraat-motief op de vloer en één muur in een donker blauwe of -groene tint. We wilden eerst een cognackleurige bank, maar gaan waarschijnlijk uiteindelijk toch voor iets anders. Een lekkere stoffen hoekbank. Tussen de keuken en de woonkamer in, voor de schuifdeur naar ons grote balkon, zitten we te denken aan een ronde tafel met retro-achtige stoeltjes in een accentkleur. De gele met marmeren tafel zoals je hieronder ziet vind ik fantastisch, maar een koeienprint lijkt me ook héél mooi.

interieur inspiratie woonkamer appartement

De slaapkamer

De slaapkamer willen we graag donker hebben, met een luxe uitstraling. Ook hier willen we op de muur een donkerblauwe of -groene kleur hebben en waarschijnlijk houten accenten. De spiegel met houten rand heb ik nog tegoed voor mijn verjaardag, maar daarmee wachten we tot we verhuisd zijn. Ik vind bloemenaccenten ook heel erg mooi, en wil misschien lampenkappen met zo’n print. Al vind ik het behang ook wel érg mooi zo. Omdat we ook in de slaapkamer een super groot raam hebben, willen we daar twee (retro) stoeltjes neerzetten en een klein tafeltje voor bijvoorbeeld een flesje wijn of een whiskey set.

interieur inspiratie slaapkamer appartement

De hal en badkamer

In de hal zitten we te denken aan palmbladbehang, netals het Beverly Hills hotel. Verder hebben we nog geen hele concrete plannen. We krijgen een redelijk ruime badkamer met een bad, dus hiervan wil ik een ultieme relaxplek maken. Heel concrete ideeën hebben we hier nog niet voor, maar ik vind het idee van Serena’s (van Beautylab) badkamer, met veel hout en planten heel mooi. Een beetje een urban jungle/Bali idee, dus.

interieur inspiratie badkamer appartement

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *