DE EERSTE BAAN NA JE STUDIE

Alles over de eerste baan na je studie

Net afgestudeerd en toe aan de eerste baan na je studie? Er komt veel op je af en waarschijnlijk kun je alle tips van de wereld gebruiken om het gevoel te hebben dat je er een beetje klaar voor bent. Welke baan past bij je? Wat voor kleding moet je aan op je sollicitatiegesprek? Je hebt al genoeg om zelf over na te denken, laat staan dat je je hier ook nog druk over wilt maken. Met behulp van onze tips ga je hard op weg om een echte girlboss te worden en vind je makkelijker de eerste baan na je studie!

Alle tips voor de eerste baan na je studie

Op Girl Almighty delen we dagelijks artikelen voor jonge, ambitieuze vrouwen die net als jij aan het begin van hun carrière staan. Ze zijn bezig met solliciteren voor de eerste baan na je studie, begeven zich voor het eerst in het leven van de werkende vrouw en hebben logischerwijs veel vragen over hun carrière en alles wat erbij komt kijken. Het is hét platform waar jij als ambitieus meisje terecht kunt voor tips waar je wat aan hebt, maar óók je dagelijkse dosis girl power en tips voor outfits die níet mega saai zijn maar je wél kunt dragen op kantoor.

Dingen die je tegenkomt in je eerste baan

Zo heb je misschien iets aan het artikel over de ‘do’s en don’ts op je eerste werkdag’ of onze artikelen over solliciteren, en het vast herkenbare artikel over ‘het zwarte gat dat afgestudeerd zijn heet’! Kortom; hier vindt je alles wat je wil weten over de eerste baan na je studie en alles wat erbij komt kijken!

De eerste baan na je studie De eerste baan na je studie