FOOD & HEALTH, LIFESTYLE

9 KOFFIE RECEPTEN DIE JOU EEN TOP BARRISTA MAKEN

koffie recepten

Kun jij ook zo genieten van lekkere koffietjes in kleine tentjes en Starbucks? Wij gaan regelmatig in het weekend op pad om nieuwe plekjes en dito koffie te ontdekken. Sinds kort hebben we een eigen espresso apparaat dus nu maken we de lekkerste koffies ook thuis! Met deze koffie recepten maak jij voortaan ook koffie als een baas.

1. Iced Caramel Macchiato

Je bent misschien nog niet helemaal in zomerse sferen, maar het seizoen van de ijskoffies komt er toch echt weer aan. Zó maak je het klassieke Starbucks drankje thuis ook, om met je vriendinnen in de tuin te drinken.

koffie recepten

2. Caramel Brûlée Latte

Het bekende Franse nagerecht in koffievorm. Karamel en koffie zijn altijd al een goed idee, laat staan wanneer je de Fransen zich ermee laat bemoeien. Mmmm..

koffie recepten

3. Coconut Kahlua Latte

Het klinkt misschien apart, maar persoonlijk ben ik al jaren fan van kokossiroop in mijn koffie. Een heerlijke tropische touch wanneer de zon weer schijnt of om in zomerse sferen te komen als het buiten regent. Altijd goed.

koffie recepten

4. Tiramisu Latte

Ahh… ‘s werelds favoriete nagerecht maar dan in koffie vorm! Hier kan echt absoluut niets tegenop.

koffie recepten

5. Banana Split Caffé

Ja, je leest het goed. Af en toe is het fun om iets nieuws en aparts uit te proberen, niet? Wij zijn in ieder geval héél benieuwd naar dit exemplaar! Stuur ons zeker foto’s als je het uitgeprobeerd hebt!

koffie recepten

6. Pumpkin Spice Latte

Een Starbucks-favorietje van velen, maar helaas altijd maar voor een paar weken verkrijgbaar en alleen in de herfst. Omdat we nog niet willen aftellen naar het Pumpkin Spice Latte-seizoen, maar er tóch af en toe best één lusten met dit druilerige weer, hier een meesterlijk recept om hem thuis na te maken!

koffie recepten

7. Toasted Marshmellow IJskoffie

Nog een ijskoffie recept, en dan wel één die ook absoluut hemels klinkt. Marshmellows en koffie? Yes please!

koffie recepten

8. Oreo ijskoffie

Oreo maakt alles beter, en zo ook deze ijskoffie die je in een handomdraai thuis in elkaar draait.

koffie recepten

9. White Chocolate Mocha

Witte chocolade? Mokka? Koffie? 3 epische ingrediënten voor een ultiem genietmomentje!

koffie recepten

Op zoek naar een topper van een espressomachine mét melk opschuim-functie? Met deze van Illy maak ik altijd mijn latte’s en cappuccino’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *