LIFESTYLE, OFF-DUTY

Wat staat er op jouw feestdagen leeslijstje?

leeslijstje

Nog last-minute iets toevoegen op je wensenlijstje? Of gewoon zin in wat leesinspiratie? Bruna heeft een heel leuke quiz ontwikkeld waarmee je na een paar vragen over je lifestyle suggesties krijgt om tijdens je vrije dagen te lezen of om te vragen voor kerst.

Ik had voor de feestdagen zin in wat luchtigere boeken. Op mijn lijstje staan dan ook onder andere Grote Kleine Leugens van Liane Moriarty, een boek wat ik afgelopen zomer in Italië las en net zoveel van genoten heb als van haar eerste boek Het Geheim van mijn Man. Ook ‘Een liefde in Rome’ van Mark Lambrell, ‘De vergeten zomer’ van Carol Drinkwater en ‘De roep van de zee’ van Erika Swyler staan op het lijstje dat ze mij aanbevelen. Kortom, een aantal boeken die perfect gezelschap zijn voor koude winteravonden op de bank! Ik ga me eens oriënteren op welke ik daadwerkelijk wil gaan lezen.

Ik heb bovendien gezien dat het boek ‘Kleine helden’ van Almudena Grandes ook één van de boeken is die jou aanbevloen kunnen worden. Ik ben deze momenteel aan het lezen en kan je nu al vertellen dat ik je die van harte kan aanbevelen! Het is echt een prachtig boek over Madrid ten tijde van de financiële crisis die rond 2008 begon. Zoals je misschien weet was het in Spanje nog veel heftiger dan hier. Het boek beschrijft op een heel mooie manier hoe het er in een volksbuurt in Madrid aan toe ging met een aantal personages en gezinnen. Ik zal hem binnenkort hier reviewen op Girl Almighty!

Je kunt de quiz ook zelf doen via www.leeslijstje.nl, waarna je ook een eigen lijstje met aanbevelingen krijgt! Hoe leuk! Bovendien kun je nu alle boeken van je lijstje winnen als je hem met Bruna deelt. Zo kom je de winterdagen wel door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *