LEADING LADIES, LIFESTYLE, OFF-DUTY

MACHTIGE POWERVROUWEN OP SNAPCHAT

vrouwen snapchat

Ondanks het feit dat Snapchat al een aantal jaren bestaat, is het vooral de laatste tijd echt mateloos populair geworden. Zo populair, dat zelfs de First Lady van de VS niet meer achter kon blijven. That’s right, Michelle Obama is te vinden op Snapchat vanaf deze week. Dat brengt ons tot de vraag: welke andere inspirerende powervrouwen zijn er te vinden op dit medium?

Michelle Obama

Dagelijks geeft Michelle en de staff om haar heen ons een kijkje in de gebeurtenissen in en rondom The White House. Zo hebben we de tuinman van de Obama’tjes al voorbij zien komen, evenals drie schattige kleine meisjes met wie Michelle een fotoshoot had voor haar initiatief Let Girl Learn. En ook First Dog of the United States, Bo, komt zo af en toe voorbij. Je vindt Michelle onder de naam – hoe anders – @FLOTUS.

Sophia Amoruso

Founder van het miljoenenbedrijf Nasty Gal en #girlboss original: Sophia Amoruso is de definitie van een powervrouw. Je vindt haar onder haar eigen naam – @sophiaamoruso.

Chiara Ferragni

De moeder van de fashion blogwereld en tevens founder van het tot een miljoenenbedrijf uitgegroeide The Blonde Salad. Als er één ding zeker is, dan is het dat Chiara eerder nog een business woman is dan alleen fashionista. Ze neemt je via Snapchat dagelijks mee in haar enorm drukke leven dat bestaat uit veel vliegtuigen en meetings, maar minstens zoveel geweldige outfits, de interieurjacht voor haar geweldige Beverly Hills huis en geeft je bovendien regelmatig een kijkje in haar jaloersmakende inloopkast. Je vindt haar onder haar eigen naam – @chiaraferragni.

Blake Lively

Blake is inmiddels al zoveel meer dan de actrice die we kennen van the Sisterhood of the Travelling Pants en Gossip Girl. Ze is een jonge moeder die openlijk haar mening geeft over vele actuele zaken. Via haar snapchat geeft ze regelmatig tips over haar overheerlijk uitziende baksels. Je vindt Blake onder de naam @LivelyBK.

Anna Nooshin

Onze Nederlandse powergirl Anna is een echte alleskunner: als founder van het immens succesvolle NSMBL weet ze haar personal brand steeds verder uit te bouwen tot waar ze nu staat: presentatrice van Shownieuws, schrijfster van twee boeken, en digital ambassadeur van Hunkemöller. Inspirerende vrouw! Daarnaast wil je natuurlijk ook al haar geweldige outfits en en grappige anekdotes níet missen! Je vindt haar onder haar eigen naam – @annanooshin

Leandra Medine

Als founder van de enorm grappige en waanzinnig succesvolle website manrepeller.com is haar snapchat een perfecte afspiegeling hiervan. Leandra’s quirky persoonlijkheid en dito outfits zorgen ongetwijfeld voor een lach op je gezicht.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *