AWAY FROM THE BUZZ, LIFESTYLE, OFF-DUTY

DE 5 MEEST INSPIRERENDE REISBLOGS

Inspirerende Reisblogs

Ah, reisblogs.. Naast dat het een droombaan moet zijn is het ook gewoon heerlijk om je te laten inspireren door al die mooie plekken, foto’s en – vaak – prachtige outfits. Heel fijn om je lijstje met must-see plekken mee aan te vullen en alvast weg te dromen over je volgende bestemming! Wij hebben de meest fijne, inspirerende reisblogs voor je op een rijtje gezet.

Tuula

De Australische Jessica was met haar blog Tuula één van de allereersten die een fashion blog combineerde met een reisblog. Ze maakt de meest prachtige trips, het lijkt alsof ze overal al geweest is en plaatst geweldige foto’s. Ook leuk: ze heeft een hele lijst gemaakt met de beste plekjes om te vintage shoppen in heel veel verschillende (wereld)steden. Klik hier om haar blog te lezen.

Inspirerende Reisblogs

Gary Pepper Girl

Als iemand de meest prachtige foto’s maakt dan is het Nicole wel. In Yves Saint Laurent poseren in een lavendelveld in de Provence, in een Dolce & Gabbana jurk de prachtige Italiaanse rivièra vastleggen, en tussendoor verslag doen van het filmfestival in Cannes waar ze was uitgenodigd om te verschijnen op de rode loper. Klik hier om haar blog te lezen.

Inspirerende Reisblogs

World of Wanderlust

World of Wanderlust is meer een pure reisblog dan een combinatie met fashion zoals de twee bovenstaande blogs. Brooke geeft veel tips over de plekken waar ze is, over travel bloggen in het algemeen en deelt regelmatig lijstjes met must-sees in bijvoorbeeld Lissabon of Kroatië, of zoals de 10 mooiste straten van Parijs. Klik hier voor haar blog.

Inspirerende Reisblogs

Fashionista Chloë

Chloë Sterk is Nederlands en is voor haar blog echt altijd op reis. Maakt jaloersmakend mooie foto’s in jaloersmakend leuke kleding. Naast reis- en oufitposts is ze bovendien niet te beroerd om zo nu en dan een aantal fotografietips te delen om net zulke mooie foto’s te maken als zij. Klik hier voor haar blog.

Inspirerende Reisblogs

Living in Another Language

Dit 20-something koppel zijn beiden gek op reizen en ze grijpen dan ook elke mogelijkheid aan om dat te doen. Samen bezoeken ze de mooiste plekken. Komend uit de VS, delen ze voornamelijk veel tips over Amerikaanse staten, Australië en Nieuw-Zeeland en het zuiden van Azië, met nog veel andere plekken op de planning. Klik hier om hun blog te lezen.

Heb jij nog favoriete reisblogs die je altijd weer inspireren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *