FASHION, LOOKS

De 4 mooiste workwear labels van Denemarken!

scandinavische-kleding-merken-dragen-naar-werk

Denemarken staat al jaren op nummer 1 van gelukkigste landen, ze leven een minimalistische levensstijl en genieten van de kleinste dingen. De rust van de Denen en het willen genieten van eenvoud is terug te zien in de designs en kwaliteit van hun mode. Ideaal uitgangspunt voor een beetje balans met je hectische carrière dus! Dit zijn de vier merken die mode maken waar iedere jonge starter gelukkig van wordt!

Foto’s: Mads Norgaard

Mads Norgaard

Mads Mathias Norgaard is een Deense man met liefde voor mode. Hij gelooft erin dat mode er is om je te bevrijden, niet om je te controleren. Wat je draagt moet jou ondersteunen in wat je gelooft en wat je doet. Dat is terug te zien in zijn collectie, die bestaat uit kwaliteitsvolle klassiekers, aangepast aan de huidige tijd. De goede kwaliteit van de ontwerpen, de pasvormen en materialen zullen je nooit teleurstellen!

Om zijn website te quoten: “We are deeply in love with fashion and with the changing of the times. However we also find the western world is moving too fast at times. To slow everything down a little, we are also in love with the fashionable items that just don’t change.”

Coster Copenhagen

Voor wie een wat stoerdere work look wil, moet zeker een keer bij Coster Copenhagen kijken. Pantalons met bloemenprint, slangenleren jasjes en stoere blousejes zijn de basis van het merk. Perfecte eyecatchers voor op de werkvloer.

Sibin Linnebjerg

Soms heb je van die dagen dat je even geen zin hebt in je jasje, dat je lekker een pullover of een vest aan wil trekken. Sibin Linnebjerg is hier het ideale merk voor. De fijn gehaakte vesten en truien zijn mega comfortabel, pluizen niet en zien er ook nog eens net uit. In je comforttrui naar werk, wat wil je nog meer?

Skagen

Een outfit is nooit compleet zonder bijpassende accessoires. Skagen is een Deens bedrijf dat horloges, sieraden en tassen ontwerpt. Hun hoofdgedachte is dat in een complexe wereld hun sieraden het alternatief bieden: rust, betekenis en kwaliteit. De simpele vormen en rustige structuren zorgen voor een sterke uitstraling. Precies de power die jij en je outfit nodig hebben!

Lees hier meer over onze favoriete winkels om office-appropriate looks te scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *