FASHION, LOOKS

De mooiste pakken van het nieuwe seizoen

Een paar mooie weken hebben we zeker gehad, deze zomer. Augustus viel nogal tegen, maar naast hopen op nog een paar mooie dagen markeert het eind van deze maand toch ook altijd weer een vreugdepuntje. Voor mij tenminste. De nieuwe collecties beginnen binnen te druppelen en stiekem vult mijn hoofd zich alweer met outfit ideeën vol laagjes. Outfits waarvoor het kwik toch nog een paar graden zal moeten dalen. De beroemde september-issues van de modebladen liggen in de winkels, bomvol ideeën voor het nieuwe seizoen en mijn Pinterest-borden worden steeds voller. Één van de trends van afgelopen seizoen zet door, een trend die perfect is voor ons carrièremeisjes. De pakken zijn namelijk niet aan te slepen. Wij delen vandaag de mooiste pareltjes uit de nieuwe collecties met je!

Hoe combineer je een pak naar kantoor?

Een pak is de perfecte manier om er instantly heel bad-ass en professionele uitstraling te hebben en tegelijkertijd enorm fashionable  uit te zien. Om die reden is het één van onze grote favorieten. Maar ook afzonderlijk zijn de stukken fantastisch. De broeken combineer je met een mooie, gebreide trui. De blazers draag je op een zwarte broek of juist een lichte jeans. Wil je helemaal on-trend zijn? Dan leent de blazer zich ook perfect in combinatie met een lakbroek; het is de ideale manier om een broek als dat stijlvol en niet trashy te combineren.

Mooiste pakken nieuwe collectie

Gestuz bordeaux blazer & broek | Gestuz geruite blazer & broek | Mango zalmkleurige blazer & broek | Zara roze blazer & broek | Zara groene blazer & broek |

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *