LIFESTYLE, ONDERNEMENDE GIRLBOSS, WORKING GIRL

Home office inspiratie; de mooiste thuiskantoren

Je eigen thuis kantoor; ook wanneer je geen eigen bedrijf hebt of freelancer bent kan het heel fijn zijn om een plek in je huis te hebben waar je lekker achter je laptop kunt kruipen of dingen als de administratie te doen. Heerlijk om die laptop niet altijd op je eetkamertafel te hoeven hebben staan en om een omgeving te hebben die inspirerend werkt. Je kunt een hele kamer in je huis gebruiken als kantoor, maar je kunt ook gewoon een klein bureautje in de slaapkamer zetten bijvoorbeeld. De onderstaande foto’s bieden goede inspiratie voor jouw thuiskantoor, hoe groot of klein ook! Met een klein, mooi bureau kom je al een heel eind!

Tips voor een mooi thuis kantoor

  • Ga voor rust een eenvoud; hoe minder hoe beter geldt vaak voor een kantoor in huis dat je ook graag inspirerend wilt houden
  • Wit en hout zijn vaak een hele mooie basis voor je thuiskantoor, met bijvoorbeeld groene accenten. Toch kan een heel donkere omgeving ook prachtig en rustig tegelijk zijn, al moet je er wel over nadenken of je dit prettig vindt om in te werken
  • Een grote plant, mooie lamp en een paar ingelijste quotes aan de muur zijn vaak de perfecte accesoires voor een inspirerend en rustig thuis kantoor.

Hier shop je ‘t

  • Bij Ikea hebben ze vaak heel mooie, simplistische bureaus in wit en bijvoorbeeld bamboe. Vaak ook nog eens voor een leuke prijs. Bovendien hebben ze ook regelmatig leuke stoelen met design-uitstraling. Het blijft een perfecte plek voor dit soort dingen!
  • Loods 5 is de hemel voor je interieur en dus ook voor je kantoor. Voornamelijk voor een mooie stoel of geweldige lamp kun je er je hart ophalen.
  • Bij Juniqe vind je een waanzinnig uitgebreide collectie met posters die geweldig staan op je bureau of aan de muur boven je bureau.
  • Zara Home is wat mij betreft de perfecte plek voor een mooie lamp. Elk seizoen hebben ze weer totaal andere, bijzondere lampen dus mocht er nu niets voor je bijzitten kijk dan zeker over enkele maanden nog eens.

De mooiste thuis kantoren

De mooiste thuis kantoren

De mooiste thuis kantoren

2 Comments

    1. Dankjewel! Haha ik probeer er ook steeds meer op te letten, gaat langzaamaan iets beter! Ik merk wel écht verschil in hoeveel rust een opgeruimd appartement kan uitstralen..! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *