FASHION, LOOKS

De mooiste zakelijke outfits voor het voorjaar

Oke, het is nog niet echt voorjaar maar met een beetje positiviteit vind ik het al wel bijna zo voelen. De sale is bijna voorbij – toch jammer, en dat betekent dat de rekken zich weer vullen met vrolijke lente outfitjes. Ik heb hier en daar al een paar favorieten gespot en die deel ik graag met jullie. Zo stelen we ook de komende maanden weer de show op kantoor. 

Zelf wil ik proberen om dit jaar minder kleding bij Zara te kopen en dus meer te variëren qua merken. Er zijn zóveel mooie merken die ik nauwelijks ontdek omdat Zara eigenlijk altijd mijn go-to winkel is, best zonde eigenlijk. Hoe zit dat bij jullie?

Zakelijke outfit 1

Selected Femme is één van mijn favoriete merken aan het worden. Ze hebben altijd geweldige kleding die perfect is voor kantoor en zéker niet saai of basic. En ook altijd fijn: betaalbaar. Een aantal items uit hun spring summer collectie staan dan ook heel hoog op mijn wishlist, zoals de geprinte broek uit deze outfit. De loafers van Zign zijn bovendien super betaalbaar en staan geweldig onder een nette pantalon, maar matchen ook super goed met een paar jeans.

Zakelijke outfits voor het voorjaar

Selected Femme broek | Selected Femme trui (geel) | Selected Femme trui (roze) | Zign loafers

Zakelijke outfit 2

Liever een iets sportievere outfit dragen naar je werk? Veel mensen zijn bang dat sportief synoniem is aan minder zakelijk, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn! Kies voor een mooie pantalon die tot boven je enkels komt en combineer hem bijvoorbeeld met een sportieve blouse, zoals deze van Selected Femme. Sneakertjes erbij en you’re ready to rock the office floor!

Zakelijke outfits voor het voorjaar

Selected Femme blouse | Mango pantalon | Lacoste sneakers

Zakelijke outfit 3

Zakelijke outfits voor het voorjaar

Ruitjes blijven ook aankomend seizoen een trend. Altijd mooi en klassiek in de vorm van een jurk. Om het wat frisser te maken kun je ze dragen met witte enkellaarsjes, een trend voor aankomend seizoen waar velen van jullie waarschijnlijk niet direct fan van zullen zijn maar wat wel heel gaaf kan staan!

Mango jurk | Raid witte enkellaarsjes | Zara heuptasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *