LIFESTYLE, OFF-DUTY

Museumnacht Amsterdam – eindelijk dan?

Museumnacht Amsterdam

Al twee jaar lang proberen mijn vriend en ik naar Museumnacht Amsterdam te gaan. Proberen? Hoor ik je denken. Proberen, ja. De eerste keer, toen collega’s bij L’Oréal het erover hadden leek het me magisch om het Rijksmuseum – dat toen net heropend was – ‘s nachts eens te zien. We zochten last-minute precies uit waar we de auto het beste konden parkeren (we komen uit Rotterdam, immers), welke musea we wilden zien, waar we van tevoren konden eten, alles. Om er vervolgens achter te komen dat de kaarten al lang en breed uitverkocht waren. Vorig jaar dus poging twee, die eveneens jammerlijk mislukte. Ik weet al niet eens meer waarom. Inmiddels is het natuurlijk een soort running gag geworden en wagen we dit jaar poging drie. Tot nu toe met succes, want we hebben al kaarten.

En die kaarten kun jij natuurlijk ook nog kopen, en wel hier. Dit evenement geeft me het ultieme Night at the museum gevoel en ondanks het feit dat ik normaal niet de allergrootste fan van musea ben en er zelden heen ga, vind ik dit toch echt iets wat ik een keer móet doen. Al is het alleen al voor dat heerlijk culturele gevoel 😉 Het Rijksmuseum lijkt me prachtig en heel bijzonder om eens ‘s nachts doorheen te wandelen en ik denk dat we ook nog minstens één ander museum zullen gaan kiezen om te bezoeken.

Het leuke namelijk aan deze tickets? Voor maar €19,95 kun je naar 57 musea en mag je dit jaar nog gratis 1 keer een herhaalbezoek doen.

Oh, en dit is overigens geen gesponsorde post, maar gewoon inspiratie om jullie #girlbosses te motiveren jullie inner culturele kant te ontdekken. 🙂 Museumnacht is hét evenement om dit op een leuke en unieke manier te doen en is daarom ook hét evenement voor jou om dit jaar nog te bezoeken. 5 november dus, noteren in de agenda’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *