FASHION, LOOKS, WORKING GIRL

ZO WORD JIJ HET MEEST STIJLVOLLE MEISJE VAN KANTOOR

kantoor outfit

Look: Zara

Vind je het lastig om ‘s ochtends een look te kiezen die zowel office appropriate is als stylish verantwoord? En kom je daardoor vaak uit op dezelfde saaie ‘kantoor outfit’ die je bijna wekelijks draagt? Met de onderstaande tips is het makkelijk om wat variatie aan te brengen in je office looks en ben je binnen no-time het meest stijlvolle meisje van kantoor!

  • Een beetje cliché, maar zwart en donkerblauw zijn altijd goed, dan maakt het type kledingstuk al veel minder uit. Bijvoorbeeld bij een pak in donkerblauw kun je vaak prima wegkomen met een paar spierwitte Stan Smith sneakers eronder!
  • Pantalons! Het nette van de pantalon maakt zoveel goed dat je best kunt experimenteren met een gek kleurtje, printje of lengte af en toe. Draag er dan gewoon een simpel shirtje op in een effen kleur en laat je broek de show stelen.
  • Go crazy on shoes. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een compleet zwarte, nette outfit, kun je gekker doen wat betreft de schoenen. Bijvoorbeeld deze.
  • Crèmekleur doet het ook altijd goed, zeker in combinatie met wit. Het is net even iets anders maar tegelijkertijd heel chic.
  • Choose your accesories wisely: een goed horloge en een mooie tas geven je outfit een instant boost en klasse. Qua sieraden kun je gaan voor mooie, delicate sieraden (kijk eens op Anna + Nina voor inspiratie!) of juist voor een statement ketting of -armband bij een basic en nette look.
  • Flare away! Een donkere, flared jeans is helemaal van nu en tóch vrij netjes! Zeker wanneer je hem combineert met bijvoorbeeld een net maar hip blousje, zoals deze.
  • Ga voor een nette, high-waisted pencil skirt en… draag daarboven een crop top! Een klein stukje middenrif bloot laten hoeft helemaal niet erg te zijn wanneer hij hooggesloten is en je rok dus ook veel van je lichaam bedekt. Kan dit echt niet bij jou op kantoor? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om er toch een hemdje onder te dragen in een kleur die past bij het topje.
  • Over pencil skirts gesproken: ga eens voor een leren exemplaar! Wanneer je hem combineert met een keurig blousje, bijvoorbeeld in deze stijl, staat het prachtig en tegelijkertijd netjes!
  • En dan een allerlaatste tip: speel eens met make-up! Lippenstift en wenkbrauwen zijn momenteel hotter dan hot en met een goede keuze maak je van een standaard look een geheel eigen look!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij gingen hier voor je op zoek naar inspirerende outfits voor naar je werk!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *