BEAUTY, LOOKS

De nieuwste lipsticks geschikt voor kantoor

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe lipstick. Want naast een frisse garderobe waardoor je zin krijgt in de gure herfst- en winterdagen (hé, we moeten toch iets verzinnen om ons hierop te verheugen?!), kan niets zoveel doen voor je uitstraling als een nieuwe kleur lipstick. En als volwassen vrouw is de lipstick-tijd eindelijk aangebroken, het mag! Nude lipsticks zien we nog steeds erg veel, van wat meer roze tot aan paars en bruin, het liefst ook nog steeds met een matte finish. Wij verzamelden een aantal prachtige exemplaren die huppakee, zó je feestdagen wishlist op kunnen worden geslingerd!

Lipsticks om te dragen naar kantoor

Urban Decay heeft een paar érg mooie exemplaren in de huidige collectie zitten, waar je ongetwijfeld blij van wordt. Met een heerlijk rebels en kleurrijk merk imago is er niets wat beter bij ons, jonge carrièrevrouwen past. Kies voor de mooie Naked voor een prachtige nude kleur of voor Rapture wanneer je een iets meer rozepaarse tint wilt. Beiden zijn ongelooflijk mooi.

Wil je gaan voor ene ‘my own lips but better’-look, dan is Corail Shine van Yves Saint Laurent dé kleur voor jou, of anders de tintent daaromheen wel. Je lippen zien er direct verzorgd uit zonder dat je écht het heftige effect van een lipstick hebt. Perfect voor iedere dag, maar ook mooi voor een avondje uit eten.

Voor geweldige mauve kleuren, die nog steeds een enorme hype zijn dankzij de Instagram posts van Kylie Jenner enige tijd geleden, kies je voor Velvet Teddy van MAC (mijn persoonlijke favoriet op dit moment), Classic Matte van Dior of Rumour van BE. Nog steeds subtiele kleuren die je prima dagelijks naar kantoor kunt dragen, maar die je tóch dat trendy tintje geven en nét iets anders zijn dan de gemiddelde kleur lipstick.

Welke gaat er op jouw verlanglijstje?

Photo credits: Apostrophe reps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *