LIFESTYLE, OFF-DUTY

Do’s en dont’s na het zien van Office Christmas Party

do's en dont's na het zien van Office Christmas Party

Toegegeven: het ene bedrijf geeft een iets dikker kerstfeest dan het andere. Misschien zit jij jaarlijks met hooguit een glaasje glühwein in een ugly Christmas sweater rondom de tafel in de kantine met je collega’s, in de hoek een knipperende kerstboom. Of huurt het bedrijf waar je werkt een club af, is er heel de avond gratis drank en regelen je collega’s met elkaar alsof ze níet na 1 januari weer gewoon moeten samenwerken… Hoe dan ook, we durven te wedden dat het er niet zo aan toe gaat als in de heerlijke nieuwe kerstfilm Office Christmas Party. Wil je het feest op jouw kantoor tóch een beetje in de buurt laten komen? Laat je dan vooral inspireren door de onderstaande take-aways uit de film. 😉

Do #1 De moraal een beetje hooghouden, dat is natuurlijk wel zo fijn op een kerstfeest. Het is het ídeale moment voor een beetje team spirit, dus wakker het lekker aan als niemand anders het doet.
Don’t Misschien is het niet nodig om de kerstboom in de fik te steken in je levende kerstbomengevecht. Gewoon, een kleine suggestie van onze kant.

Do #2 Een beetje voorzichtig zijn met je tipsy uitspattingen rondom de HR-medewerkers kan geen kwaad. Mensen onthouden meer van zo’n feest dan je zou verwachten na al die liters drank.
Don’tNa een shot cocaïne en een flinke fles wodka met je blote billen op het kopieerapparaat gaan zitten. Ja, naast diezelfde HR manager.

Do #3Strategische gasten uitnodigen of vanavond gebruiken om je zakelijke move te maken bij een collega of je manager. Informele momenten als dit lenen zich uitstekend voor het in contact komen met de juiste mensen.
Don’t Ze cocaïne geven.

Do #4 Je +1 meenemen en deze vooral zijn eigen gang laten gaan die avond. Niets is zo vervelend als twee mensen die niet van elkaar los te krijgen zijn op een feest dat toch ook vooral draait om jou en je collega’s.
Don’tJe laten afpersen én ontvoeren door de vriend die je hebt besteld via internet, bij gebrek aan een +1.

Do #5 Over the top veel kerstlampjes ophangen: het is maar één keer per jaar kerst en er is maar één groot feest van kantoor. You better make it big!
Don’tZe gebruiken als liaan om zo van de eerste verdieping naar de begane grond te slingeren.

Oh, en ben je van HR? Dan is jouw don’t natuurlijk om al te erg vast te houden aan de regeltjes. De beste feesten bréken de regels en vanavond ben je even niet aan het werk.

Weet je nog niet wat je aan moet trekken naar het kerstfeest van je werk? Wij helpen je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *