LIFESTYLE

Wat te doen op een koude zaterdag

wat-te-doen-koude-zaterdag

Ahh het begon weer zo warm te worden dat een open jas zonder sjaal al te warm was om een sprintje naar de bus te trekken vorige week. En plotseling liep ik in de sneeuw toen ik gisteravond bij Zara Home naar buiten liep. Wat een heerlijk kerst-achtig gevoel, ik kan er wel van genieten. Maar goed, what to do op deze ijskoude en winters witte zaterdag?! Wij weten wel een paar dingen…

Bak een taart

Er is deze winter nog geen beter excuus geweest om je huis te vullen met de heerlijke geur van appeltaart in de oven dan dit weekend. Of ga voor een cheesecake of chocoladetaart <3. Yumm! Een heerlijke warme chocolademelk (kijk hier voor alternatieve chocolademelk recepten!) erbij en je waant je zo weer in de sferen van de feestdagen!

Dagje Antwerpen

Het is dan wel koud, maar óók droog.. het perfecte weer om eens een andere stad te bezoeken. Een dagje Antwerpen bijvoorbeeld! Een ander land, andere winkels dan in Nederland en meer dan genoeg leuke eet- en drinkcafeetjes om te ontdekken! Altijd een goed idee!

Ontspannen in een wellness

Er is bovendien niets heerlijkers dan je onderdompelen in warme bubbelbaden, massages en hier en daar een glas champagne op een koude dag als dit. Door de kou van de ene naar de andere sauna rennen en je aan het eind van de dag heerlijk ontspannen voelen. Ik ben fan van wellness centers op super koude dagen!

Je eigen Oostenrijkse high-wine chaletje

Een goed drankje is de beste manier om warm te blijven 😉 Organiseer zelf een high wine voor je vriendinnen of reserveer bij jullie favoriete lunchtentje. Lekker vanuit binnen de sneeuw buiten bewonderen. Dat voelt haast als een chaletje in Oostenrijk!

Geef je huis een make-over

Goed, is de taart uit de oven en staat er een dampende mok chocolademelk naast je? Tijd om Pinterest te openen! Ga helemaal los met ideeën op doen voor jouw droomhuis en kijk met welke kleine aanpassingen jouw huis daarbij in de buurt kan komen. Ook leuk: maak simpel in Word teksten die je vervolgens afdrukt op a4’tjes en inlijst: ta-daa, je eigen quote-kunstwerkjes!

Maak een winterwandeling

Niet bang voor de kou? Trek je Timberlands aan en een warme jas en ga een heerlijk lange wandeling maken door het bos of over het strand. Daarna natuurlijk wel weer lekker warm worden met een mok chocomelk of thee! (Of glühwein ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *