WORKING GIRL

3X INSPIRERENDE OFFICE OUTFIT FILMPJES

Office outfit filmpjes

Vandaag is het weer eens tijd voor office outfit tips in video vorm! We hebben weer drie leuke video’s voor je gevonden die je helpen om voortaan zowel stijlvol als gepast op de werkvloer rond te schrijden. Zowel voor de ladies die elke dag, heel corporate, in pak op kantoor (moeten) verschijnen, als voor de wat meer low-key en creatievelingen onder ons hebben de onderstaande dames looks gecreëerd om ons te inspireren. Wat zou jij graag vaker dragen?


Chriselle laat zien hoe je office looks transformeert tot outfits die je ook ‘s avonds of in het weekend kunt dragen. Zo investeer je niet alleen in een werkgarderobe, maar tegelijkertijd ook in geweldige items om je off duty looks mee op te spicen!


In deze video laat Chriselle, in samenwerking met Glamour, looks voor verschillende soorten kantoren zien. Zoals wij op Girl Almighty ook al eens hebben gedaan.


Kelle showt je in deze video vier office looks, van heel netjes en corporate tot wat meer hip & low key. Bovendien zijn het stuk voor stuk items die eigenlijk nooit uit de mode raken en daarom een geweldige investering kunnen zijn voor je garderobe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *