FASHION, LOOKS

De business outfits van Amal Clooney

Als iemand qua een voorbeeld is voor de meiden met een echt corporate baan dan is het Amal Clooney wel. Als top mensenrechtenadvocate, wat haar zonder twijfel tot één van de meer bewonderenswaardige celebrities maakt, moeten haar outfits uiteraard altijd representatief zijn. Als jij ook een baan hebt op een kantoor waar de dresscode erg formeel is, ben je soms misschien wat inspiratieloos wat outfits betreft. Haar eindeloos lange benen zijn helaas niet te koop, maar je kunt je alsnog goed laten inspireren door Amal’s heerlijke business outfits.

Je kleden als Amal

  • Amal is gek op zogezegde ensembles, ook wel mantelpakjes, en nette jurkjes. Ze laat zien dat door het kiezen van een printje, los haar en goede accesoires helemaal niet ouwelijk en suf hoeft te zijn.
  • Al Amal’s favoriete jurkjes laten zien dat je prima een zomerse jurk kunt dragen en er toch representatief uit kunt zien. Kies voor een jurkje tot net boven de knie, van een kwalitatieve stof met brede schouderbanden. Een effen kleur of subtiele kleurdetails maken dit ‘nette’ jurkje af.
  • Een mooie pantalon met soepelvallend overhemd bewijst keer op keer een geweldige keuze te zijn om naar kantoor te dragen.
  • Amal maakt eigenlijk al haar outfits af met een zakelijke tas, vaak zelfs in een opvallende kleur. Zo zie je dat een nette tas je outfit écht af kan maken en hem bovendien nét dat business tintje kan geven.

Amal Clooney outfits

Amal Clooney outfits

Amal Clooney outfits

Amal Clooney outfits

Amal Clooney outfits

Amal Clooney outfits

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *